Membrii NCT Dream vorbesc despre noul album „Glitch Mode”, evoluția grupului și altele

NCT DREAM Recalls Their 1st Reactions To “Glitch Mode,” Discusses Their Growth Since Debut, And More

Grupul de băieți NCT Dream a susținut o conferință de presă online pentru a discuta despre noul album!

În data de 28 martie, membrii grupului au susținut o conferință de presă specială pentru a le împărtăși fanilor câteva gânduri legate de cel de-al doilea album al trupei, numit „Glitch Mode”.

Haechan a comentat: „Din moment ce am revenit cu un nou album după ceva timp, ne-am pregătit din greu în realizarea acestuia. Sper că mulți oameni ne vor susține.” Jeno a adăugat: „Vă vom prezenta o evoluție continuă a concertelor NCT Dream!”

În data de 27 martie, grupul și-a depășit propriul record personal de precomenzi, depășind precedentul album cu un număr de aproximativ 2 milioane de precomenzi pentru „Glitch Mode”. Jeno a spus: „Am fost surprins și nu mi-a venit să cred când am auzit vestea! Cu gândul de a răsplăti fanii, vă vom prezenta activități promoționale interesante și captivante.”

Mai apoi, membrii NCT Dream și-au adus aminte de reacțiile lor când au ascultat melodiile albumului pentru prima oară. Jeno a spus: „Tema albumului „Glitch Mode” se potrivește cu melodia care poartă același nume. Ne-am gândit că există o mulțime de aspecte distractive și modalități prin care am reuși să transpunem albumul într-o melodie. „Glitch Mode” a fost aleasă ca piesă de titlu pentru că este o melodie inteligentă, dar și interesantă.”

Jeno a adăugat: „Când am ascultat melodia prima dată, am simțit că o descopăr cum aș putea să o interpretez mai bine. M-am gândit mult la asta. În ceea ce privește coregrafia, am creat-o în timp ce m-am gândit la toți membrii și cum aș putea să mă exprim mai bine.” Jisung a spus: „Când am auzit pentru prima dată melodia de titlu, toți membrii au spus că este una memorabilă. Mi-a plăcut acest lucru și mi-au plăcut lucrurile pe care le-am putut evidenția prin mișcările de dans în coregrafie.”

Când NCT Dream a debutat oficial, toți membrii aveau vârstele cuprinde între 15 și 18 ani. Cinci ani mai târziu, grupul de băieți continuă să evolueze și să se maturizeze. Jaemin a comentat: „Începând ca reprezentați ai adolescenței cu melodia „Chewing Gum”, ne-am arătat evoluția cu pași mici. După ce membrii au muncit atât de mult, am ajuns la o melodie bună precum „Glitch Mode”.

Mark a adăugat: „Suntem un grup care se află în creștere. Ne-ați văzut crescând mult de la debutul cu „Chewing Gum” și cred că acest lucru reiese din muzica noastră. Cred că este ceva specific NCT Dream, acest sentiment de noutate.”

Prin intermediul acestor activități promoționale, băieții din NCT Dream au explicat faptul că au vrut să le mulțumească fanilor pentru toată dragostea primită. Renjun a spus: „Pentru producția primului nostru album complet, am decis să nu ne concentrăm prea mult pe rezultate, ci mai mult pe activitățile promoționale, cântecele, evoluțiile și pe coregrafiile noastre. Am fost atât de recunoscători pentru că am primit atât de multă dragoste. În aceste promoții, dorim să cucerim inimile fanilor și vrem să muncim din greu pentru a dovedi că suntem idoli demni de acea dragoste și susținere.”

În cele din urmă, Mark a concluzionat: „Scopul nostru este ca fanii noștri să simtă dragostea prin intermediul acestui album. Al doilea album al nostru nu reprezintă sfârșitul, ci un album pe care l-am pregătit cu gândul la evoluția noastră. De asemenea, dorim să ne îmbunătățim imaginea și să transmitem aceste gânduri prin muzică.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s