Moon Junyoung le cere fanilor ZE:A să nu îl mai urmărească pe rețelele de socializare, întrucât nu este persoana la care ei se așteaptă

Fostul membru ZE:A, Moon Junyoung, a postat un mesaj prin care le cere fanilor să uite de el după ce a fost implicat în două controverse recent.

BJ Haru a postat anterior un videoclip în care dezvăluia că un idol k-pop i-a trimis în mod obsesiv mesaje în care îi cerea să se întâlnească, iar aceasta a fost nevoită să îi restituie banii pentru a-l convinge să o lase în pace. După ce i-a respins avansurile, bărbatul a cerut ca banii pe care i-a cheltuit în timpul live-urilor ei să îi fie înapoiați. Haru i-a restituit aproximativ 1,400 de dolari, însă a decis să dezvăluie adevărul întrucât s-a simțit jignită de atitudinea lui.

Moon Junyoung a lăsat inițial un comentariu în care nega acuzațiile și a amenințat că va lua măsuri în instanță, însă dimineața de 29 martie a adus un mesaj ciudat pe contul său de YouTube. Îl puteți citi mai jos:

Voi, cei care mă atacați acum, așteptați un moment. Nu lăsați comentarii aici. Acesta este un mesaj dedicat doar fanilor ZE:A‘s.

ZE:A’s, vă rog să vă dezabonați de la canalul meu și să nu mă mai urmăriți pe rețelele de socializare. Nu îmi mai vizualizați videoclipurile și nu mai intrați pe această pagină. Vă rog.

Cei dintre voi care au avut încredere în mine și m-ați privit ca pe o persoană pe care credeați că o cunoașteți în trecut, nu vă mai agățați de acele momente și treceți peste. Știu că ați suferit mult din cauza mea.

Așa că acum, lăsați în urmă totul și mergeți pe alt drum. Vă implor… Nu mai sunt persoana pe care o știați. Așa că vă rog să plecați și să nu simțiți milă față de mine. Dacă într-adevăr vă pasă de mine, atunci să nu acordați atenție la nimic care are legătură cu mine, să nu citiți despre mine, să nu mă căutați pe internet deloc. V-aș fi recunoscător dacă ați face asta.

În ultimul rând, promit să șterg sau să editez toate postările mele din trecut care conțin numele ZE:A. Asta este pentru toți membrii grupului, care încă lucrează din greu și care probabil suferă de nopți fără somn chiar și acum. Îmi pare rău.

Vreau să profit de această oportunitate să îmi plec capul în semn de scuze pentru ultima dată în fața tuturor membrilor ZE:A, întrucât am murdărit numele grupului.

Pe lângă acest incident, Moon Junyoung a fost implicat într-o altă controversă recent, fiind acuzat că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s