Nayeon devine prima membră din TWICE care debutează solo?

Nayeon din TWICE se pregătește pentru debutul ei solo, asta susțin cele mai recente zvonuri din industria k-pop.

La începutul acestei săptămâni, fanii trupei au dat peste un articol publicat pe un site web, unde companiile înregistrează proiectele muzicale pentru a primi un număr GTIN (Global Trade Item Number). Articolul a fost intitulat „NA / 1st Mini Album” și a fost înregistrat pe această platformă de JYP Entertainment pe 23 martie și se pare că va fi distribuit de compania DREAMUS.

Pe baza informațiilor de mai sus, de ce fanii speculează că Nayeon ar putea să-și facă debutul solo? Pe aceeași platformă, au fost găsit articole similare publicate, care au început deja distribuția/vânzarea.

De exemplu, articolul intitulat „ON / 2nd Mini Album”, înregistrat de SM Entertainment pe 29 martie și a fost distribuit de compania DREAMUS. După cum mulți dintre voi știți, Onew din SHINee intenționează să revină solo cu cel de-al doilea mini album, „DICE”, pe 11 aprilie.

Cu toate că este prea devreme pentru a spune dacă zvonurile sunt adevărate sau nu, mulți internauți au comentat: „Vă rog, să fie adevărat TT”, „Dacă este adevărat, îmi imaginez că va avea mult un succes în topuri”, „Cine a găsit acest articol??”, „Mă rog ca acest lucru să fie adevărat”, „Sunt entuziasmat deja TT” și multe altele.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s