Sullyoon din NMIXX clarifică neînțelegerea provocată de imaginea cu Shownu din MONSTA X pe fundalul telefonului său

La începutul acestei săptămâni, au apărut zvonuri cum că Sullyoon din NMIXX are o poză cu Shownu din MONSTA X ca imagine de fundal, după ce a fost fotografiată de fani în timp ce ținea telefonul în mână.

Internauții au început să discute pe această temă, întrebându-se dacă imaginea neclară de pe telefonul lui Sullyoon este o fotografie cu Shownu îmbrăcat într-un hanorac negru. Întrucât zvonurile au început să circule rapid, cântăreața a simțit nevoia să clarifice neînțelegerile și a dezvăluit că ea este cea care apare în poză.

Văzând fotografia lui Sullyoon, un internaut a explicat: „Nu este o imagine de fundal. Este un widget pe iPhone. Dacă ai acel widget deschis, îți arată automat poze aleatorii din galeria telefonului tău.”

Alți internauți au comentat: „Persoana din imagine nici măcar nu arată deloc ca Shownu”, „Sullyoon nu ar fi riscat să pună o poză cu un idol masculin ca imagine de fundal”, „Obrazul lui Shownu este aproape total acoperit cu gluga hanoracului. Nici măcar nu i se vede obrazul”, „De ce ar avea Sullyoon o poză cu un idol pe telefon?

Voi ce părere aveți?

sursa: alkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s