Au fost postate videoclipuri și fotografii de la nunta ca un film a lui Hyun Bin și Son Ye Jin

기사 대표 이미지:[SBS Star] Hyun Bin ♥ Son Ye-jins Movie-like Wedding Videos & Photos Reveal

Internauții sunt fascinați de cele câteva videoclipuri și fotografii dezvăluite de la nunta ca un film a lui Hyun Bin și  Son Ye Jin.

Pe 1 aprilie, pe rețelele sociale au fost încărcate o mulțime de postări despre nunta lui Hyun Bin și Son Ye Jin. Este vorba despre videoclipuri și fotografii de la nunta lor care a avut loc la „Aston House”, locația în aer liber a hotelului de 5 stele Grand Walkerhill Seoul.

Într-unul dintre videoclipuri, Hyun Bin și Son Ye Jin pozează împreună, uitându-se unul la altul. A fost postat și un alt videoclip care o înfățișa pe Son Ye Jin mergând spre altar cu tatăl ei, care mai apoi îi dă mâna fiicei sale lui Hyun Bin. Publicul a fost încântat să observe cu cât de multă dragoste a  privit-o Hyun Bin pe viitoarea lui soție atunci când a luat-o de mână, făcând-o pe aceasta să zâmbească strălucitor.

Au apărut și alte fotografii de la nunta lor, inclusiv de la petrecere, unde Son Ye Jin a purtat o rochie drăguță verde deschis și și-a prins părul la spate cu flori drăguțe mov, ceea ce a făcut-o să arate aproape ca o prințesă Disney.

Întreaga ceremonie de nuntă a fost plină de momente ca desprinse dintr-un film.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s