Filmul horror „Seoul Ghost Story” confirmă data premierei și numele a mai multor idoli k-pop care vor juca în film

Horror Film Starring Shownu, Arin, Minhyuk, Jisoo, Ju Haknyeon, SeolA, Exy, And More Confirms Premiere Date

Filmul „Seoul Ghost Story” a confirmat data premierei sale!

Filmul horror „Seoul Ghost Story” este o reinterpretare modernă a mai multor povești cu fantome. Acțiunea filmului ne arată că fantomele pot fi oriunde chiar și în locurile unde te așteptai mai puțin. Filmul va avea premiera în teatre pe 27 aprilie.

Acest proiect este plin de staruri din industria filmului precum actorul Kim Do Yoon din drama „Peninsula” și „Hellbound”, actrița Lee Young Jin din filmul horror „Memento Mori”, Oh Ryoong din „Pretty Noona Who Buys Me Food”, Lee Soo Min din „The Dude in Me,” Lee Yul Eum din drama „Nevertheless” și Jung Won Chang din „The Uncanny Counter.”

De asemenea, sunt și o mulțime de idoli k-pop care vor juca în acest film. Aceștia sunt: Jaehyun din Golden Child, SeolA și Exy din WJSNShownu din MONSTA X, Arin din Oh My Girl, AleXa,  Ju Haknyeon din The BoyzJisoo din LovelyzMinhyuk din BTOB și Hoya (Lee Ho Won).  În afară de Minhyuk și Hoya, acest film va fi debutul acestor idoli în industria cinematografică.

Cu toate că distribuția filmului a fost confirmată anul trecut în mai, iar filmările au fost terminate în aprilie anul trecut, data premierei filmului „Seoul Ghost Story” a fost dezvăluită recent. Anul trecut, secvența din filmul „Urban Myths: Tooth Worms”, cu actorul principal fiind  Hoya, a strâns o mulțime de laude după ce a participat la mai multe festivaluri globale de film, precum „25th Fantasia Film Festival” și „13th Celluloid Screams: Sheffield Horror Film Festival”.

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s