BTS „flirtează cu” Olivia Rodrigo la premiile Grammy? Află ce s-a întâmplat de fapt

Află aici ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară la Las Vegas!

În data de 3 aprilie, la Las Vegas a avut loc cea de-a 64-a ediție anuală a „Premiilor Grammy”. BTS a fost grupul nominalizat pentru cel mai bun duo pop/prestație de grup, pentru al doilea an consecutiv, fiind a doua oară când membrii participă.

Mai apoi, aceștia au cucerit privirile fanilor, după apariția pe covorul roșu, cu interacțiunea cu ceilalți cântăreți prezenți, dar și cu evoluția mult așteptată.

Cu toate acestea, se pare că un anumit aspect al serii a atras atenția fanilor Army, mai exact interacțiunea lui V cu artista americană Olivia Rodrigo. Într-o mică parte a prestației grupului coreean, în timp ce ceilalți membrii cântau „Butter”, V s-a așezat lângă Olivia, privind-o și părând că îi șoptește ceva șocant la ureche. Apoi, într-un mod magic, acesta a scos un card din spatele ei și l-a aruncat lui Jungkook pe scenă.

Se pare că unii fani Army au devenit geloși, urmând să posteze mesaje răutăcioase pe rețelele de socializare la adresa artistei, iar alți fani au sărit în apărarea acesteia, amintind faptul că tot ceea ce s-a întâmplat a făcut parte din prestație.

Tu ce părere ai?

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s