6 idoli novice care vorbesc japoneză, deși nu au această naționalitate

Află care sunt idolii începători care vorbesc bine limba japoneză, deși nu au această naționalitate!

Idolii din industria k-pop au mereu abilități pe care doresc să le împărtășească publicului. Printre aceste abilități, se enumeră și capacitatea de a vorbi fluent mai multe limbi, cele mai întâlnite fiind engleză, japoneza, tailandeza și chineza. Deoarece mulți idoli au naționalitate japoneză, această limbă este destul de comună printre grupurile k-pop. Cu toate acestea, există câțiva idoli care au debutat recent, care stăpânesc această limbă la un nivel avansat, cu toate că nu au această naționalitate.

Haideți să aflăm care sunt aceștia!

1. Jay din ENHYPEN

Celebrating #HappyBirthJay with ENHYPEN Jay's cute & funny moments that  made us fall in love with him | PINKVILLA

La o întâlnire cu fanii, un ENGENE (fandom) l-a întrebat pe Jay care este secretul său în legătură cu faptul că vorbește japoneza. Acesta a dezvăluit că a învățat limba urmărind anime-uri precum „Detective Conan” și „Atashin’chi”. Membrul a mai spus că obișnuia să asculte posturile de radio japoneze cu subtitrări pe YouTube. Înainte de a fi concurent al emisiunii „I-Land” acesta asculta posturile cu căștile în urechi zilnic.

2. Wonjin din CRAVITY

 6 Non-Japanese Rookie Idols Who Can Speak Japanese

Deoarece fusese atât de pasionat de anime, idolul și-a dorit să poată să vizioneze episoadele în limba japoneză fără subtitrări. După ce s-a alăturat agenției Starship Entertainment, acesta a început să ia lecții. La „Mnet Asian Music Awards 2020”, Wonjin a susținut un discurs pentru a le mulțumi fanilor, în japoneză, iar fanii au adorat acest lucru.

3. Baekseung din EPEX

 6 Non-Japanese Rookie Idols Who Can Speak Japanese

La mijlocul anului trecut, idolul a dezvăluit faptul că a început să ia lecții de limba japoneză. Fanii s-au îndrăgostit imediat de accentul acestuia, după ce a postat un cover al melodiei hip-hop japoneze „Hug” de la sorane.

4. On din T1419

 6 Non-Japanese Rookie Idols Who Can Speak Japanese

Nu este suprinzător faptul că un membru al trupei T1419 se află pe această listă! 4 dintre cei 9 membrii ai grupului sunt de naționalitate japoneză. Japoneza lui On nu este perfectă, dar acesta muncește din greu pentru a o perfecționa. În versiunea japoneză al show-ului „Daily Us”, fanii l-au putut auzi pe On cum vorbește.

5. Jihoon din TREASURE

 6 Non-Japanese Rookie Idols Who Can Speak Japanese

Deși este priceput în a vorbi această limbă, idolul susține că mai are multe de învățat. Acesta a început să studieze din greu limba, după ce fusese desemnat să fie purtătorul de cuvânt din cadrul activităților promoționale. Mai târziu, grupului i s-au alăturat 4 membrii japonezi.

6. Bain din JUST B

 6 Non-Japanese Rookie Idols Who Can Speak Japanese

Un lucru impresionant despre Bain este faptul că poate vorbi fluent mai multe limbi. Pe lângă coreeană și japoneză, acesta mai vorbește și chineza și engleza.

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s