Jungkook din BTS e îngrozit după ce primește telefoane de la fanii sasaeng în camera de la hotel

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: BTS JUNGKOOK Creeps Out as He Gets Phone Calls from Sasaengs in His Hotel Room

Jungkook din BTS s-a speriat în timp ce a continuat să primească apeluri telefonice de la un fan sasaeng în camera lui de hotel.

Pe 5 aprilie, Jungkook a intrat în direct la NAVER V LIVE, pe care l-a intitulat „Sunt somnoros”.

În timp ce a pornit camera pentru transmisiunea în direct, Jungkook a spus: „Tocmai m-am întors în camera mea de hotel după ce am luat cina cu producătorul Bang și membrii. Mă simt puțin somnoros, dar tot îmi doream să intru în direct pentru un pic”.

Acesta a continuat: „Am vrut să intru în direct când am fost în carantină, după ce am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Dar nu am fost în stare să fac asta. Nu aș avea ceva să vă spun astăzi. Sunt aici chiar acum, pentru că mi-e dor de voi, asta-i tot.”

În timp ce vorbea entuziasmat despre zilele sale în Las Vegas, Statele Unite, un telefon a început să sune în camera lui de hotel – nu era un sunet de telefon mobil. Jungkook s-a apropiat de telefon și răspundă, dar acesta încetase deja să sune când a vrut să răspundă.

Idolul s-a asezat din nou si a comentat: „Cine a fost? A sunat cineva la camera gresită?” Chiar atunci, telefonul a sunat din nou, iar Jungkook s-a dus să răspundă încă o dată. Dar telefonul a încetat să sune când a încercat să răspundă din nou.

Jungkook a început să se simtă puțin enervat și să presupună că era sunat de cineva care urmărea live-ul lui. S-a uitat la camera de filmat și a spus: „Acum te uiți la transmisiunea mea în direct, nu-i așa? Nu te mai juca. Nu mă mai suna! Nu-mi place sunetul acelui telefon. Sună cam înfiorător. Oprește-te, bine? „

Cu toate acestea, telefonul a sunat din nou, apoi aproape imediat s-a oprit din nou. De data aceasta, vedeta a mers să ia telefonul și l-a arătat camerei. El a spus: „Serios, cine ești? Simt că am devenit protagonistul unui film de groază sau ceva de genul. Sunetul mă îngrozesște atât de mult. Uită-te la asta, și ecranul este spart!”, Apoi Jungkook a arătat ecranul spart către camera video.

Câteva momente mai târziu, unul dintre membrii personalului său a venit în camera lui de hotel și a rezolvat problema pentru el.

În prezent, BTS se află în Las Vegas după participarea la premiile GRAMMY de la începutul acestei săptămâni.

Grupul va rămâne în Las Vegas pentru încă câteva zile pentru viitorul concert „BTS PERMISSION TO DANCE ON Stage – LAS VEGAS”, care va avea loc pe 8 și 9 aprilie și pe 15 și 16 aprilie pe Allegiant Stadium.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s