Source Music neagă zvonurile de bullying apărute împotriva lui Kim Garam din LE SSERAFIM

Grupul novice de fete LE SSERAFIM de la Source Music/ HYBE Labels are parte de controverse chiar înaintea debutului.

HYBE Labels și Source Music au emis o declarație oficială ca răspuns la zvonurile de hărțuire școlară ridicate împotriva membrei trupei LE SSERAFIM, Kim Garam.

La începutul acestei săptămâni, câțiva internauți care pretind că sunt foști colegi de clasă ai lui Kim Garam au apelat la comunitățile online pentru a lansa acuzații de agresiune școlară împotriva idolului care va debuta curând.

Internauții au susținut că Kim Garam era faimoasă la școala ei pentru că fuma, bea fiind minoră și pentru că ar fi agresat mulți colegi de clasă. Un internaut a încărcat mai multe capturi de ecran cu mesaje text despre care se presupunea că au fost schimbate între Kim Garam și o cunoștință, care a acuzat-o pe Kim Garam că și-a înjurat și amenințat colegii de clasă pentru că refuzau să preia apelurile ei. Un alt internaut a mai susținut că un coleg de clasă a fost trimis la camera de urgență din cauza acțiunilor lui Kim Garam.

Cu toate acestea, potrivit Source Music:

De ieri, când zvonurile online despre Kim Garam au fost lansate pentru prima dată, HYBE a făcut eforturi pentru a confirma faptele. După o căutare amănunțită, am descoperit că:

Acuzațiile se învârteau în jurul cazurilor de la începutul zilelor de școală gimnazială a lui Kim Garam, când ea tocmai își cunoștea colegii de clasă, iar astfel de cazuri au fost editate în mod rău intenționat, pentru a problematiza evenimentele trecute,

O terță parte a confirmat că Kim Garam nu a fost de fapt o bătăușă în școală, ci o victimă a diferitelor zvonuri rău intenționate și a agresiunii cibernetice în timpul gimnaziului.

În plus, zvonurile că Kim Garam a fost stagiară la o altă agenție sau zvonurile că au fost dezvăluite documente interne ale agențiilor HYBE sunt complet false.

Credem că un număr mare dintre aceste acuzații au fost ridicate pentru a o calomnia pe artista noastră, care își va face debutul în curând, iar Source Music a început procedurile pentru a continua cu acțiuni legale stricte împotriva oricărei persoane care răspândește zvonuri unilaterale, exagerate sau  conținut fals referitor la artistul nostru.”

 

Sursa

 

Publicitate

Un gând despre „Source Music neagă zvonurile de bullying apărute împotriva lui Kim Garam din LE SSERAFIM

  1. Pingback: Source Music dă în judecator un minor, care a acuzat-o de bullying pe Kim Garam din LE SSERAFIM | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s