Bang Chan din trupa Stray Kids a învățat japoneză de la Sana, Mina și Momo

Acesta le folosește chiar și dialectul!

Bang Chan din trupa Stray Kids poate fi un as când vine vorba de muzică, însă el simte că mai are un țel pe care ar vrea să-l atingă și anume să poată vorbi fluent în japoneză. Într-un livestream, pe data de 4 aprilie, acesta a dezvăluit că a început să învețe limba străină încă de când era stagiar. Chiar dacă nu și-a atins scopul încă, a ajuns destul de departe cu ajutorul lui Sana, Mina și Momo. Când un fan a comentat că Chan e bun la limba japoneză, el a negat, spunând că ar trebui să fie și mai bun.

Inițial el voia să exerseze cu Sana, Mina și Momo în fiecare zi, dar nu s-a întâmplat asta. Nu este nicio surpriză, întrucât membrii sunt ocupați constant. Bang Chan a reușit să învețe fără să realizeze dialectul regiunii din care sunt fetele din trupa TWICE. El a spus: „Fără să-mi dau seama, am început să le folosesc dialectul.”

Orașul natal al lui Momo este Kyoto, în timp ce al lui Sana este Osaka, unde dialectul regional este Kansai. Acesta nu este un singur dialect, ci un grup de dialecte din regiunea Kansai. Cel mai folosit dintre acestea din zonele Osaka și Kyoto este cunoscut ca și dialectul Kamigata. De asemenea, Mina a învățat dialectul de la Sana și Momo, ea ajutându-l la rândul ei pe Bang Chan să-l învețe! Bang Chan a povestit că atunci când vorbește în japoneză oamenii sunt surprinși să-i audă dialectul Kansai, el trebuie să explice de fiecare dată că îl cunoaște datorită membrelor din TWICE.

Stray Kids' Bang Chan Learned His Japanese From TWICE's Sana, Mina And Momo — And Even Uses Their Dialect - Koreaboo

Prietenia dintre Bang Chan și membrele trupei TWICE este un lucru minunat, mai ales fiindcă ele și-au făcut timp să-l învețe limba japoneză. De-abia așteptăm să-i vedem evoluția lui Bang Chan la limba străină cu ajutorul trupei TWICE!

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s