Jessica mărturisește că nu a avut un nume coreean, așa că a inventat numele „Jung Soo Yeon”

Jessica Jung revela o que fez durante a pandemia + novo álbum a caminho -  Elfo Livre

Jessica Jung, care s-a născut în San Francisco, a debutat pe scena muzicală după ce a fost recrutată de SM Entertainment în timpul unei vacanțe în Coreea.

Deși s-a născut în Statele Unite, mulți fani sunt conștienți de numele coreean al artistei, Jung Soo Yeon. Au fost multe momente în trecut în care numele acesta a fost menționat de Jessica. Totuși, aceasta a dezvăluit recent că nu a avut un nume coreean, așa că l-a inventat pe acesta.

Aceasta a dezvăluit: „Există un lucru pe care oamenii nu îl știu. Numele meu originar este Jessica. Așadar, numele meu în acte este Jessica, iar numele meu coreean nu apare nicăieri. Pur și simplu l-am inventat. Pe pașaportul meu este trecut Jessica Jung.

Internauții coreeni au rămas surprinși la auzul acestei afirmații și au lăsat comentarii precum: „Nu am știut că Jessica nu avea un nume coreean, mereu am crezut că este Jung Soo Yeon”, „Nu este vreo problemă faptul că nu avea nume coreean”, „Dacă ea l-a inventat, atunci a făcut o treabă bună. Jung Soo Yeon și Jung Soo Jung merg bine împreună”, „Interesant, nu am știut”, „Ei bine, este americancă, așa că mereu m-am așteptat ca Jessica să fie numele ei real”.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s