Kim Min Gue vorbește despre chimia lui cu Seol In Ah din „A Business Proposal” + spune că trebuie să aibă mare grijă de ea

news-thumbnail

„Îmi fac griji pentru ea”, a spus Kim Min Gue despre partenera lui din K-drama  „A Business Proposal”.

Într-un interviu de încheiere recent pentru K-drama „A Business Proposal”, Kim Min Gue a vorbit mai multe despre Seol In Ah, iubita sa din dramă. El a început: „Jin Youngseo (personajul lui Seol In Ah din poveste) este o femeie matură, dar Seol In Ah în viața reală este ca un copil”.

Actorul a continuat: „Este tipul de femeie care trebuie îngrijită. Se rănește foarte mult. Asta mă face să îi fac griji. Am spus asta pentru că trebuie să am grijă de ea ca de un copil”. El a adăugat: „Cred că așa am devenit apropiați și am putut arăta chimia de pe ecran”.

Kim Min Gue a continuat: „Cred că Cha Sunghoon (personajul său din dramă) și Jin Youngseo au arătat o dragoste matură. Cred că de aceea cuplul arată sexy”.

Prin dramă, Kim Min Gue și Seol In Ah au primit multă dragoste din partea telespectatorilor din Coreea și din afara țării. Cei doi au fost iubiți pentru chimia lor puternică ca și cuplu tv.

Ați urmărit serialul „A Business Proposal”?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s