Lee Jung Shin din CNBLUE este un consilier de top în K-drama „Sh**ting Stars”

CNBLUE’s Lee Jung Shin Is Star Force Entertainment’s Dependable Legal Advisor In “Sh**ting Stars”

K- drama tvN „Sh**ting Stars” a lansat mai multe detalii despre personajul lui Lee Jung Shin de la CNBLUE!

„Sh**ting Stars” este o comedie romantică despre oamenii care lucrează în culise în industria divertismentului, curățând mizeria creată de vedete. Drama descrie povestea realistă a oamenilor care stau în spatele celebrităților și suferă, transpiră și varsă lacrimi de sânge pentru a le face să strălucească ca stelele pe cer.

Lee Sung Kyung va juca rolul lui Oh Han Byul, șeful echipei de relații publice de la o agenție de divertisment, în timp ce Kim Young Dae va juca rolul inamicului ei, starul de top Gong Tae Sung, care este, de asemenea, un căutător veșnic de probleme.

În dramă, Lee Jung Shin îl joacă pe Do Soo Hyuk, consilierul juridic al agenției Star Force Entertainment. El este descris perfect prin cuvintele: tânăr, bogat, înalt și frumos. Nu numai că este arătos, înalt, dar se evidențiază și prin stilul său sofisticat, fiind întodeauna pe fază și inteligent. El este cunoscut pentru că rezolvă problemele într-un mod rapid și precis. Este un tip sigur pe el și se ține de programul de lucru de bază de la 9 la 6. În același timp, el este un tip mai mult decât drăguț cu interesul său amoros, Oh Han Byul.

Noile fotografii înfățișează transformarea impecabilă a lui Lee Jung Shin în Do Soo Hyuk. Cu părul său îngrijit, dat pe spate și ținute la modă, dar mature, el va arăta farmecul sexy al unui „bărbat care se pricepe la treaba lui”.

Lee Jung Shin a spus despre eforturile sale pentru a interpreta acest nou rol: „Am vrut să joc astfel încât personajul Do Soo Hyuk să iasă în evidență în mod natural, astfel încât să nu devină un personaj stereotip. În timp ce respect scenariul, sunt atent și la privirea și discursul lui și încerc să creez atmosfere diferite când vorbesc cu personaje diferite. În ceea ce privește aspectul lui, în loc să merg cu prejudecata nespusă că „un avocat trebuie să fie la costum”, am amestecat costume și ținute casual.”

El a continuat: „A trecut ceva timp de când [am jucatîntr-o dramă] și vă salut prin „Sh**ting Stars.” Atmosfera de pe platoul dramei este uimitoare, așa că sper că acea atmosferă va pătrunde în ecrane. Sper că va fi o dramă distractivă care poate aduce râs telespectatorilor, care cred că s-au săturat de COVID-19. Vă rugăm să oferiți multă dragoste lui „Sh**ting Stars” și sper să vă placă și de Do Soo Hyuk.”

„Sh**ting Stars” va avea premiera pe 22 aprilie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s