Byungchan din VICTON vorbește depre rolul său din drama „A Business Proposal”, cariera în actorie și altele

După apariția în serialul „A Business Proposal”, Byungchan din VICTON a împărtășit gânduri despre cariera sa, rolul din dramă și obiectivele sale în actorie.

Bazat pe un roman web foarte popular care a fost adaptat într-un webtoon, drama „A Business Proposal” este o comedie romantică despre o angajată care merge la o întâlnire pe nevăzute cu șeful companiei la care lucrează. Ahn Hyo Seop interpretează rolul unui chaebol bogat pe nume Kang Tae Moo, iar actrița Kim Sejeong joacă rolul unui inginer alimentar pe nume Shin Ha Ri, care o sprijină pe prietena ei, Jin Young Seo (Seol In Ah). Byungchan joacă rolul lui Shin Ha Min, fratele mai mic al lui Shin Ha Ri .

Potrivit Nielsen Korea, în data de 5 aprilie, episodul final al dramei „A Business Proposal” a obținut un rating mediu la nivel național de 11.4%. Drama s-a clasat pe al patrulea loc pe Netflix TV pentru a patra săptămână consecutivă, arătând astfel cât de populară este peste tot în lume.

Byungchan și-a exprimat recunoștința față de public, spunând: „Cred că, noi actorii putem să jucăm atât de bine datorită iubirii și sprijinului pe care ni le oferă publicul. Sunt fericit că am adus bucurie în sufletele telespectatorilor.”

Idolul a vorbit și despre motivul alegerii acestui rol: „Am crezut că e oportunitatea de a prezenta o altă parte de-a mea, care este opusă de cea pe care am arătat-o în proiectul anterior. Am încercat să portretizez un personaj care este imatur și mai tânăr decât celelalte personaje, dar care să fie și drăguț și inocent. Cred că îmi voi aminti de acest personaj pentru mult timp de acum încolo, deoarece Shin Ha Min mi-a amintit de mine când eram mai tânăr.”

Byungchan a menționat și de prietenia sa cu ceilalți actori: „Am fost amabili unii cu ceilalți și ne-am descurcat foarte bine. Toți au avut grijă de mine și m-au îndrumat, astfel distrându-mă chiar și când munceam. Este o scenă în ultimul episod unde toți luăm cina împreună. Ne-am adunat împreună pentru prima dată. M-am simțit ca la o adevărată cină în familie.” Idolul a mai discutat și despre reacțiile membrilor VICTON: „Aceștia s-au distrat în timp ce urmăreau drama și au spus că personajul jucat de mine a fost unul care mi s-a potrivit de minune.”  

Byungchan a debutat ca actor în anul 2020 în drama „Live On”. După, a jucat în drama istorică „The King’s Affection”, serial care i-a arătat talentele de actor, astfel câștigându-și numele de „idolul actor al următoarei generații”. În ianuarie anul acesta, VICTON a lansat al treilea album „Chronograph” care a intrat în topurile muzicale din Coreea, dar și în cele iTunes din toată lumea.

Când a fost întrebat despre obiectivele de viitor, a răspuns: „Pe lângă actorie, vreau să continui să ofer bucurii și emoții multor oameni prin activități diverse. Aș dori să fiu un actor de care publicul să-și amintească atunci când se gândește la o anumită perioadă din viață.” Idolul i-a ales pe actorii Nam Joo Hyuk și Lee Byung Hun ca modele în cariera sa de actor.

La sfârșit, Byungchan le-a mulțumit telespectatorilor încă o dată, zicând: „Vreau să vă mulțumesc din nou pentru că mereu mi-ați oferit încredere și iubire. Voi continua să evoluez ca actor și idol. Sper că veți contiuna să mă susțineți și vă doresc ca 2022 să fie un an fericit pentru fiecare dintre voi.” 

Puteți viziona mai jos meodia „Cronograph”:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s