Yang Hyun Suk este criticat după ce nu a purtat mască la concertul TREASURE

news-thumbnail

Apariție rară în public: Yang Hyun Suk a mers la concertul TREASURE, unde nu a trecut neobservat după ce nu a purtat mască.

Pe 10 aprilie, TREASURE a susținut primul lor concert solo „TRACE” la Olympic Hall din Seul. Concertul offline a avut loc urmând reguli stricte privind protecția de COVID-19, cum ar fi interdicția impusă fanilor de acânta, solicitarea ca toate persoanele să poarte o mască și multe altele.

Cu toate acestea, un oaspete a fost văzut încălcând protocolul în timp ce se bucura de evoluția băieților fără mască pe față. Invitatul nu a fost altul decât cel mai mare acționar al YG Entertainment și fostul CEO, Yang Hyun Suk.

Fotografiile cu Yang Hyunsuk la concert au circulat pe rețelele de socializae și comunitățile online. O mulțime de fani și-au exprimat furia pentru văzând cum părea că este „privilegiat” să nu respecte protocoalele doar pentru că este o persoană importantă pentru companie. Mai multe persoane au comentat: „De ce nu și-a pus masca?”, „Banii vorbesc”, „Ar fi trebuit să respecte regula, în orice cazși multe altele.

Ce părere aveți?

 

Sursa

Un gând despre „Yang Hyun Suk este criticat după ce nu a purtat mască la concertul TREASURE

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s