BamBam devine primul star K-pop care cântă în show-ul din pauza unui meci NBA

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: BAMBAM Becomes the First K-pop Act to Perform at the NBA Halftime Show

Finalele de la meciurile din NBA sunt cunoscute și urmărite la nivel mondial, la fel și artiștii care evoluează în pauzele sale.

Pe 7 aprilie, finala NBA dintre echipele Golden State Warriors și Los Angeles Lakers a avut loc la Chase Center din San Francisco, Statele Unite. Cu Warriors conducând Lakers la pauză, BamBam oferit publicului de la mega meciul de baschet, cu bilelte epuizate de mult, precum și pentru fanii K-pop, un show solo cum numai un idol K-pop știe să facă.

Așa cum se obișnuiește la asemenea concerte, nu a existat nicio scenă, iar BamBam a cântat pe terenul central, cu dansatorii săi înconjurându-l în timp ce cânta. El a cântat timp de aproximativ 10 minute, care au inclus melodiile „Pandora”, „Ride or die” și „Wheels Up”.

Niciun alt artist K-pop nu a mai evoluat vreodată la spectacolul din pauza meciurilor NBA în trecut – BamBam este primul artist K-pop care a făcut acest lucru.

„Wheels Up” este de fapt o melodie nelansată, pe care idolul a cântat-o în primă audiție în timpul acestei spectacol de la Chase Center, pentru a comemora această ocazie specială.

La începutul acestui an, BamBam a fost anunțat ca Ambasador Global al echipei Warriors, unde joacă jucătorul său favorit de baschet Stephen Curry. În timpul unui interviu recent, BamBam a fost întrebat dacă își poate numi jucătorul preferat din ligă și el a răspuns: „Va trebui să spun Stephen Curry. Toate sunt bune, desigur, dar apoi, știi, Curry, el a cam schimbat tot jocul de baschet. Așa că, îl respect pentru asta. „

Din nefericire, totuși,  Stephen Curry nu a fost pe teren în ziua în care BamBam a cântat în NBA, deoarece sportivul se recuperează după o accidentare la picior.

Fanii își doresc mai multe colaborări între BamBam și Warriors și speră că idolul îl va întâlni pe Stephen Curry în viitorul apropiat.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s