“Our Blues” și “My Liberation Notes” au un început promițător; “The King Of Tears, Lee Bang Won” ajunge la un nou record

La audiencia de “Our Blues” y “My Liberation Notes” sube en su segundo episodio; “The King Of Tears, Lee Bang Won” alcanza un nuevo máximo

În acest weekend, mai multe drame au înregistrat cele mai mari recorduri de audiență de până acum.

Pe 9 și 10 aprilie, dramele „Our Blues” de pe tvN și „My Liberation Notes” de pe JTBC au avut o premieră promițătoare. Potrivit portalului Nielsen Korea, noua dramă „Our Blues” a obținut un rating la nivel național de 8,7%, clasându-se pe locul 1 în intervalul său de timp pe toate canalele cu abonament. Între timp, al doilea episod din „My Liberation Notes” a stabilit un rating național de 3,0%, marcând o ușoară creștere față de premiera sa cu o seară înainte.

„The King of Tears, Lee Bang Won” de pe canalul KBS a atins un nou record istoric, ajungând la un rezultat de 11,5%, în timp ce „A Superior Day” de pe OCN a crescut ușor în rating, obținând o medie de 1,0%.

În cele din urmă, „It’s Beautiful Now” de pe KBS 2TV a ajuns la un rating de audiență de 25,3% pentru al patrulea episod, stabilind un nou record.

Sursa: allkpop.com

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s