Remake-ul corean „Jane The Virgin” are premiera în luna mai, în ciuda suprapunerii cu altă K-drama a lui Im Soo Hyang

Im Soo Hyang’s “Jane The Virgin” Remake Confirmed For May Premiere Despite Schedule Overlap With Her MBC Drama

Actrița Im Soo Hyang va apărea în același timp la tv în două K-drame.

Pe 12 aprilie, un reprezentant al SBS a confirmat că „Starting Today, We” (traducere literală) va avea premiera în luna mai, așa cum a fost anunțat anterior. 

La începutul acestei luni, JTBC News a raportat că MBC și SBS sunt în conflict din cauza planurilor SBS de a difuza viitoarea dramă a lui Im Soo Hyang „Starting Today, We” în luna mai, când MBC intenționa deja să difuzeze propria dramă cu Im Soo Hyang în rolul principal, intitulată „Dr. Lawyer” , de pe 27 mai.

Ca răspuns la raport, un reprezentant de la MBC a declarat: „Chiar și luând în considerare situația nefericită a programării la SBS, decizia lor este încă o încălcare a eticii în afaceri”, explicând că ar fi incomod și dăunător să promovezi ambele drame la acelasi timp. Cu toate acestea, o sursă de la SBS a răspuns: „Deoarece zilele săptămânii și intervalele orare în care se va difuza drama sunt diferite și pentru că subiectul celor două drame este complet diferit, nu credem că vor fi probleme.”

„Dr. Lawyer”, în care îl va juca și pe So Ji Sub, este despre un chirurg genial care devine avocat, după ce e acuzat de malpraxis medical și pierde totul din cauza poveștii unei intervenții chirurgicale trucate, și a unei procuroare care își pierde singurul membru al familiei și iubitul prin aceeași intervenție chirurgicală. În prezent, drama este programată să aibă premiera pe 27 mai.

„Starting Today, We” este un remake coreean al celebrei comedii romantice americane „Jane the Virgin”, care se bazează și pe o telenovela de succes venezueleană. Povestea se derulează în jurul unei femei pe nume Oh Woo Ri (Im Soo Hyang), care își menține cu strictețe castitatea înainte de căsătorie, dar ajunge să fie însărcinată cu copilul directorului general al unui grup de cosmetice, Raphael (Sung Hoon), în urma unei încurcături din timpul unui control medical ginecologic.

„Starting Today, We” va avea premiera în data de 9 mai.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s