RM, Suga, Tablo din Epik High și Woosung din The Rose speră că se vor întâlni în Las Vegas

RM și Suga din BTSTablo din Epik High și  Woosung din The Rose speră că se vor întâlni cu toții cât timp sunt în Las Vegas.

Pe 8 aprilie, Tablo a ținut pe Twitter o discuție cu fanii pentru a vorbi despre evenimentul la  care va lua parte și trupa Epik High, numit „Coachella 2022”. Grupul este și într-un turneu în America de Nord. Se pare că Epik High va cânta în același weekend ca BTS, ei având concertul   „PERMISSION TO DANCE ON STAGE”  în Las Vegas. 

Membrii Epik High sunt foarte apropiați de RM și de  Suga, mai ales Tablo, care mereu exprimă aprecierea atunci când vorbește despre BTS, iar idolii îi întorc complimentul prin suporul arătat de ei la aprițiile muzicale ale Epik High. Suga, Tablo și Eric Nam, chiar au înființat un club de cărți  împreună.

Prin intermediul Twitter, Tablo a spus că speră să se întâlnească cu RM și Suga, care sunt în Las Vegas, dar și  împreună cu Woosung, care este prieten cu ei. Din cauza programelor lor încărcate, deși au vorbit despre asta prin mesaje, au realizat că nu se pot întâlni, dar să sperăm că totuși că o vor putea face, chiar și pentru puțin timp.

sursa koreaboo

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s