LOONA, WJSN și Brave Girls realizează coveruri incendiare pentru runda a doua de la „Queendom 2”

Watch: WJSN, LOONA, And Brave Girls Perform Show-Stopping Covers On “Queendom 2”

Au fost lansate primele evoluții ale rundei a doua de la „Queendom 2”!

Sezonul doi din competiția „Queendom” le are ca participante pe fetele din LOONA, VIVIZ, Brave Girls, Kep1er, Hyolyn și WJSN. Gazdele competiției sunt Lee Yong Jin și Taeyeon din Girls’ Generation.

În cadrul noului episod difuzat în data de 14 aprilie, cele șase trupe concurente au început pregătirile pentru cea de-a doua rundă. Săptămâna trecută a fost confirmat faptul că următoarea luptă va fi una în care fiecare grup concurent trebuie să realieze un cover prin alegerea unei melodii a trupei rivale. Perechile au fost împărțite astfel: LOONA și Hyolyn, Kep1er și Brave Girls și WJSN contra VIVIZ.

După ce a câștigat locul întâi în prima rundă, Hyolyn a trebuit să decidă ordinea în care se va intra pe scenă. Astfel că, aceasta a ales trupa WJSN să înceapă, urmată de LOONA pe locul doi, Brave Girls pe locul trei, VIVIZ pe patru și Kep1er pe locul cinci. Legat de faptul că s-a ales ca fiind ultima care intră pe scenă, aceasta a spus: „Ca senior, cred că voi face bine dacă voi avea un final impresionant.”

După ce au avut parte de o evoluție dezamăgitoare în prima rundă, fetele din WJSN s-au hotărât să revină cu noi forțe. În ceea ce privește pregătirile pentru noua evoluție, SeolA a spus: „Trebuie să ne gândim la toate scenariile posibile și să exersăm mult. Evoluția realizată de noi în prima rundă a fost una de care nu suntem mulțumite. Ne-am gândit că trebuie să o facem mai bine.” În timpul repetițiilor, colegii fetelor de la Starship Entertainment, băieții din MONSTA X, le-au vizitat pe acestea. După ce le-au dat gustări, Joohoney a spus: „Când am auzit despre apariția voastră la „Queendom 2”, m-am gândit că ceea ce a arătat WJSN până acum nu a fost destul. Din moment ce aveți atât de multă experiență, mă aștept să vă descurcați mai bine!”

Pentru evoluție, WJSN a realizat un cover al melodiei „Navillera” al trupei GFRIEND!

A doua trupă care a evoluat a fost LOONA, care a vizitat-o pe Hyolyn înainte de spectacol. Când Hyolyn le-a întrebat despre lipsa lor din prima rundă, Haseul a mărturisit: „Din moment ce nu am putut participa la prima rundă, a fost imposibil pentru noi să fim calme.” Heejin a adăugat: „De câte ori începem să promovăm după mult timp de inactivitate, se întâmplă câte ceva rău! Fie e vorba de izbucnirea pandemiei, fie de activitățile noastre care se amână după doar o săptămână. ”

LOONA a ales să evolueze pe melodia „Shake It” de la SISTAR!

A treia evoluție a fost realizată de către trupa Brave Girls, care și-a exprimat dezamăgirea după ce a fost clasată pe locul doi în runda întâi. Atunci când s-au decis asupra melodiei de la Kep1er, fetele au spus că fix acela este grupul pe care încercau să-l evite, deoarece identitatea trupei e foarte clară. Cu toate acestea, Eunji a spus: „Nu este niciodată prea târziu să încercăm ceva nou!”

Fetele au ales melodia „MVSK” de la Kep1er pentru evoluția lor!

Celelalte evoluții pentru Kep1er, Hyolyn și VIVIZ vor fi lansate săptămâna viitoare!

sursa: soompi

Un gând despre „LOONA, WJSN și Brave Girls realizează coveruri incendiare pentru runda a doua de la „Queendom 2”

 1. ness

  Hyolyn știe perfect cum merge showul și cum trebuie să acționeze. poate să ia coroana de acum

  m-a surprins WJSN. Gfriend au lansat Navillera cu un concept mai luminos, oarecum (nici acum nu știu versurile să judec). WJSN fac o one-eighty și o transformă complet în stilul lor. începutul, cele câteva secunde, m-a captivat. prea mult PIXY, prea mult Dreamcatcher. li se potrivește oribil de bine
  seola chiar are o voce cool, gata m-am convins, yeonjung nu e unica
  coregrafia de la refren mi s-a părut familiară, probabil ceva modificat din trecut de la cosmicG? mai este și fragmentul ăla de melodie după refren, e o adăugare PERFECTĂ
  mi-a plăcut ca ele chiar au modificat tot în stilul lor. undeva pe ici pe colo indicii la melodiile proprii (이루리), Exy și rapul pe care l-a adăugat, acel bridge și break dance (WoW, Yeoreum, cum de nu am văzut-o până acum, e o dansatoare ff bună)
  (acel 너 그리고 나 de la sfârșit de Seola putea să aibă un alt tempo, ceva nu e cool) dar în rest mi-a plăcut TOT. coregrafia, ținutele, aranjarea în scenă, cum totul pare să fie ca un concert și fiecare din fete. (Subin pare să fie fata pe care nu o observi dar fără ea nu merge) bravo pentru ele

  brave girls încă nu au înțeles cum să joace. e mai bine, dar nu pare să fie la nivelul queendom

  loona sunt prea drăguțe aici, melodia nu e pentru ele (sau nu au schimbat destul, doar instrumentalul). Heejin, Jinsoul, Kim Lip, Olivia, ele pot să facă ceva în stil Mamamoo dacă vor, au vocea necesară. sper sa vina cu ceva mai cool

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s