Versurile lui SUGA pentru piesa „What Do You Think?” atrag atenția din cauza discuțiilor despre înrolarea în armată a membrilor BTS

Melodia „What Do You Think?” compusă de SUGA din BTS începe să atragă din nou atenția fanilor odată cu discuțiile despre înrolarea membrilor BTS.

SUGA, cunoscut și sub numele de Agust D, a realizat un mixtape solo în 2020 numit „D-2”. Versurile din melodia „What Do You Think?” încep să atragă atenția după 2 ani de la lansare din cauza discuțiilor provocate de decizia înrolării membrilor BTS în armată. Aceste discuții au fost iscate după ce agenția HYBE Labels a declarat că membrii BTS ar putea evita serviciul militar.

În melodie, SUGA menționează problema înrolării și ideea că membrii BTS sunt suficient de populari încât să se sustragă de la serviciul militar obligatoriu. Există o excepție care spune că atleții de sex masculin care au câștigat o medalie la Jocurile Olimpice sau o medalie de aur la „Asian Games” pot să nu îndeplinească serviciul militar. Versurile melodiei vorbesc despre persoanele care folosesc numele trupei BTS pentru a-i defăima.

Versurile din melodia „What Do You Think?” care ating subiectul înrolării sunt:

„Woo woo, fiți siguri că vom merge în armată când va veni timpul, deci 

Toți ticăloșii care au încercat să vândă numele nostru pentru a profita de noi, tăceți din gură.”

Ce credeți despre acest subiect?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s