Joohoney din MONSTA X vorbește despre dorința de a schimba concepțiile oamenilor despre grupurile senioare din k-pop, ce însemnă membrii pentru el și altele

MONSTA X’s Joohoney On Wanting To Break People’s Conceptions Of Older Idol Groups, What His Bandmates Mean To Him, And More

Într-un interviu acordat recent pentru revista Arena Homme Plus, membrul MONSTA X Joohoney a vorbit despre pasiunea sa pentru muzică, despre cariera sa și multe altele.

Când a fost întrebat ce îl face să evolueze ca rapper și producător, Joohoney a răspuns: „A fost setea mea pentru muzică. Muzica este o metodă prin care mă pot exprima mai ușor și îmi dă o dorință de a împărtăși lumii talentele mele și de fapt cine sunt eu cu adevărat.”  

Pentru cea mai grea experiență în a produce o melodie, Joohoney a ales melodia „GAMBLER” de pe albumul „One of a Kind” al trupei MONSTA X. Idolul a explicat că a dorit să spulbere preconcepțiile despre idolii cu o oarecare vechime în industria k-pop, iar scopul lui a fost de a crea o melodie puternică pentru a ajunge în atenția publicului.

Am vrut să distrug concepțiile fixate în creierele oamenilor care cred că odată cu înaintarea în carieră vei compune melodii care nu mai rezonează cu publicul și tempoul va deveni din ce în ce mai încet. Acest lucru se întâmplă deoarece, dacă un cântec are o linie melodică mai puternică și mai zgomotoasă, atunci coregrafia va deveni mai plină de viață și mai antrenată. Vreau să îmi cer scuze membrilor pentru coregrafia care necesită o mulțime de efort fizic, dar privind înapoi, cred că a fost decizia corectă. I-a făcut pe MONSTA X să fie mai unici în stil și culori, chiar mai deschiși și dezvoltați”, a spus Joohoney.

Atunci când a fost întrebat cât crede el că a evoluat ca persoană, Joohoney a dat următorul răspuns: „Cred că mă simt cea mai bună versiune a mea atunci când am grijă de fanii noștri, Monbebe. Ei sunt persoanele care ne-au făcut să evoluăm  și cred că ar trebui să lucrez din greu pentru a-i răsplăti.” 

Joohoney a mai adăugat: „Nu mă gândesc că eu aș fi cel mai bun și nu încerc să fiu mulțumit de cine sunt eu. Dacă nu te oprești niciodată în a te critica pe tine, poți să privești lumea din altă perspectivă. Încerc să repet lucrurile pe care nu vreau să le fac. Chiar dacă necesită timp, dacă am această tenacitate cu care le rezolv și stima de sine devine mai bună.” 

Ca să răspundă la o întrebare despre ce fel de persoană ar dori să devină, Joohoney a dezvăluit: „Vreau să devin cineva de la care oamenii se inspiră”. El a mai menționat și dorința sa de a avea un concert.

La sfârșit a fost întrebat ce însemnă MONSTA X pentru el, iar el a spus: „ Ei sunt ca o a doua familie a mea și sunt persoanele pe care niciodată nu voi putea să le uit tot restul vieții mele. Pentru mine, ei sunt cei mai mișto și cei mai admirabili oameni din toată Coreea de Sud.”

sursa: soompi

2 gânduri despre „Joohoney din MONSTA X vorbește despre dorința de a schimba concepțiile oamenilor despre grupurile senioare din k-pop, ce însemnă membrii pentru el și altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s