Bae Jin Young din CIX prezintă o imagine complet diferită față de cea pe care a avut-o în Wanna One

Internauții sunt șocați de schimbarea lui Bae Jin Young din CIX!

În data de 15 aprilie, a apărut o postare prin care un fan își exprima uimirea față de schimbarea lui Bae Jin Young. În timpul apariției sale la emisiunea „Produce 101” și apoi ca membru al Wanna One, idolul a avut un stil casual, având în vedere vârsta sa și experiența limitată pe scenă. Se pare că Jin Young a reușit să găsească un stil care să îl definească mai bine. În timpul celor mai recente spectacole, acesta a apărut în fața fanilor cu părul lung, roșu, tatuaje, musculatura bine definită și un stil diferit de îmbrăcăminte.

Mai jos aveți un gif cu Bae Jin Young din timpul emisiunii „Produce 101”, în care se poate observa cu ușurință inocența și reținerea sa.

Printre comentariile internauților se numără următoarele reacții: „Coreenii chiar ar trebui să aleagă între brunet, șaten, auriu sau argintiu. Haideți să nu folosim culori precum roșu, portocaliu sau verde. Chiar nu arată bine”, „Sunt tatuaje reale?”, „Ce face?”, „Părul și machiajul sunt ciudate. Nu se potrivesc culorile”, „Uau, dacă nu i-ar fi pus numele în articol nu l-aș fi recunoscut. Arată ca o persoană complet diferită.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s