Park Hyo Shin dezvăluie motivul șocant pentru care este inactiv de trei ani

Park Hyo Shin a vorbit în sfârșit despre conflictul cu agenția sa, pentru care s-a văzut nevoit să fie inactiv în ultimii trei ani!

Conform unui raport al SpoTV din data de 15 aprilie, Park Hyo Shin și Glove Entertainment se află în conflict încă de anul trecut din cauza unor plăți neefectuate. După ce contractul artistului cu Jellyfish Entertainment a ajuns la final în 2016, acesta a semnat cu Glove Entertainment, a lansat melodii pentru diverse drame și a apărut în musicaluri precum „The Man Who Laughs” și „The Phantom”.

Park Hyo Shin nu a mai fost atât de activ din 2019. A lansat două single-uri, „Goodbye” și „Lover”, a ținut un fan meeting și un concert solo, însă nu a mai avut parte de activități ulterior. Motivul pare a fi legat de problemele financiare dintre el și agenție, întrucât nu a fost plătit pentru munca sa. Timp de șase ani, artistul nu a primit depozitul contractual care i-a fost promis în 2016, nu a fost plătit pentru fan meetinguri, concerte și nu a primit profituri în urma vânzărilor de albume din 2019.

Anul trecut, acesta a cerut încheierea contractului cu agenția, însă reprezentanții nu au acceptat. Cele două părți se află într-un proces îndelungat în fața tribunalului. Park Hyo SHin și-a informat fanii cu privire la situația curentă printr-un mesaj pe site-ul oficial. Acesta a scris:

„Nici măcar nu mi-aș fi putut imagina că nu voi putea avea vreo activitate de la concertul din 2019. Am ajuns într-un punct în care nici măcar nu pot primi banii care mi-au fost promiși în contract.

Am încercat să am răbdare din nou și din nou și să depun efort în a rezolva această problemă cât mai liniștit, însă situația se repetă și timpul se lungește. Am decis că nu mai pot rămâne alături de agenția mea.

Lucrez la a găsi cea mai bună soluția pentru a rezolva această problemă. Îmi pare rău că vă fac să așteptați atât de mult și am sperat să pot fi o alinare pentru oameni,  așa că îmi pare foarte, foarte rău. Mă rog să putem zâmbi împreună curând.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s