Han Seo Hee la proces: „Yang Hyun Suk m-a amenințat, spunând: „Este ușor să te ucid”

양현석 (사진=연합뉴스)

Han Seo Hee nu renunță la atacurile în instanță împotriva fostului șef de la YG și protector al său, Yang Hyun Suk. O vor crede judecătorii?

Există o mărturie în instanță conform căreia fostul CEO/producător șef al YG Entertainment, Yang Hyun Suk, a amenințat-o pe fost stagiară, spunând: „Este ușor să te ucid”, pentru ca ea să își retragă declarația împotriva lui B.I (fost membru al grupului iKON) și să-și acopere cazul de droguri.

În timpul procesului, Hah Seo Hee a susținut că s-a întâlnit cu Yang Hyun Suk la biroul YG Entertainment în august 2016, unde a fost amenințată cu cuvinte de intimidare  timp de aproximativ două ore.

Când a fost întrebată: „Este adevărat că inculpatul Yang Hyun Suk i-a spus martorului: „Pot vedea toate mărturiile. Ești în industria divertismentului și îmi este ușor să te ucid”?”, Han Seo Hee a răspuns: „Da.”.

Ea a explicat: „La acel moment, chiar credeam că voi muri dacă nu ascult cuvintele lui. Eram atât de speriată pentru că m-a amenințat atât de mult. Nu părea a fi persoana pe care o cunoșteam”.

Yang Hyun Suk a recunoscut că a avut o întâlnire cu Han Seo Hee, dar a insistat că nu a constrâns-o sau amenințat-o să facă declarații false. 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s