Lee Joon și Kang Han Na trebuie să aleagă între dragoste și putere în k-drama “Bloody Heart”

Lee Joon And Kang Han Na Must Choose Between Love And Power In “Bloody Heart”

Lee Joon și Kang Han Na trec de la iubiți la inamici în serialul KBS 2TV, Bloody Heart!

Noua dramă istorică are în vedere lupta politică sângeroasă împletită cu dragoste dintre Lee Tae, un rege care își abandonează femeia iubită pentru a supraviețui, și Yoo Jung, care trebuie să devină regină pentru a supraviețui. De asemenea, intrigile de la palat vor face viața personajelor și mai dificilă.

Lee Tae, care e jucat de Lee Joon, visează la o monarhie absolută, pentru că doar așa poate supraviețui. Acesta crede că orice lucrul făcut pentru scopul său e justificat și, dacă va fi necesar, nu va ezita să facă ilegalități.

Yoo Jung, care e interpretată de Kang Han Na, are o fire libertină și o gândirea prea modernă pentru vremea în care trăiește. Aceasta este îndrăzneață și le are pe toate, de la frumusețe până la inteligență.

Noile imagini dezvăluite ridică așteptarea în legătură cu relatia de iubire zbuciumată dintre cei doi protagoniști. În primele două cadre, Yoo Jung are o privire luminoasă, în timp ce Lee Tae pare disperat și tensionat.

În ultimele două cadre, vedem transformarea lui Yoo Jung. Din veselia și bucuria de viață pe care le avea, acum e serioasă, puternică și are o aură solemnă reflectată atât din privire, cât și din ținuta și accesorile pe care le poartă. Cu alte cuvinte, e gata de luptă.

Pe de altă parte, Lee Tae este degajat, mult mai liniștit și are o expresie indescifrabilă. Pare că se uită la cineva și așteaptă.

“Bloody Heart” va avea premiera pe 2 mai.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s