Coverul trupei LOONA a melodiei „Shake It” este primul din seriile „Queendom” și „Kingdom” ce ajunge pe primul loc în topul World Digital Song Sales de la Billboard

LOONA’s Cover Of SISTAR Becomes 1st Song From “Queendom” And “Kingdom” Series To Top Billboard’s World Digital Song Sales Chart

Coverul trupei LOONA a melodiei „Shake It” de SISTAR tocmai a atins un nivel nou pentru seriile „Queendom” și „Kingdom”!

Pe data de 26 aprilie, Billboard a anunțat că versiunea trupei LOONA a melodiei „Shake It” a debutat pe prima poziție în topul World Digital Song Sales pentru săptămâna care se va încheia pe 30 aprilie.

„Shake It” este a doua melodie cântată de LOONA care ajunge în fruntea acestui top, dar mai remarcabil e faptul că este prima melodie din seriile „Queendom” și „Kingdom” de la Mnet care obține această realizare.

Prima dată când LOONA a ajuns pe prima poziție în topul World Digital Song Sales a fost cu melodia „365”, în luna decembrie 2019.

„Shake It” a mai ajuns pe prima poziție în topurile iTunes Top Song din cel puțin șapte regiuni diferite ale lumii, iar pe lângă asta a primit aprecierea artistei Cardi B, cu puțin timp în urmă.

Felicitări trupei LOONA cu această realizare!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s