Ji Chang Wook și Choi Sung Eun discută despre copilăria lor, mesajul dramei „The Sound Of Magic” și altele

Ji Chang Wook and Choi Sung Eun Describe How Their Childhoods Influenced Them To Star In “The Sound Of Magic,” The Drama’s Message, And More

Cei doi au participat la un pictorial și interviu realizate de revista W Korea!

Serialul este descris ca fiind o dramă coreeană muzicală fantastică. „The Sound Of Magic” spune povestea unui magician misterios pe nume Lee Eul (interpretat de Ji Chang Wook) care apare brusc în fața unei fete pe nume Yoon Ai (Choi Sung Eun), ce și-a pierdut orice vis, și în fața unui băiat pe nume Na II Deung (Hwang In Yeop), care este forțat să viseze.

În cadrul interviului pentru pictorial, cei doi actori prezenți au împărtășit fiecare motivul pentru care au acceptat oferta de a juca în dramă. Ji Chang Wook a explicat: „În timp ce citeam scenariul, primul meu gând a fost: Aceasta e povestea mea. Sărăcia și preocupările pe care le are personajul Yoon Ai interpretate de Sung Eun. Felul în care Na II Deung, jucat de In Yeop, își face griji pentru note și viitorul său. Mi-am amintit de adolescența mea.”

Apoi a continuat: „În adolescență, am fost foarte stresat din cauza notelor. A existat și un timp în care viața mea părea greu de gestionat, deoarece familia mea trecea printr-o perioadă dificilă. Văzând-o pe Yoon Ai care nu știe ce să facă din cauza sărăciei, a atins un punct sensibil și mi-a stârnit multe amintiri. Când mă gândesc la cei doi, mă simt rănit și trist. Așa că, îmi doresc să îi pot susține. Acesta este motivul pentru care am ales acest proiect.”

Choi Sung Eun a spus: „Înainte de a accepta să particip la acest proiect, am citit webtoonul. M-am întrebat: Oare cum va reuși această poveste frumoasă să atingă sufletul oamenilor din această  generație? Sentimentele mele de tristețe legate de Yoon Ai au fost cele mai intense. Am primit multă alinare auzind cuvintele pe care le-a rostit magicianul Rieul. Cuvinte precum: ‘Nu-ți spun să trăiești în timp ce faci doar lucrurile pe care vrei să le faci. Își spun să faci lucrurile pe care vrei să le faci în egală măsură cu acelea pe care nu vrei să le faci.’”

Ji Chang Wook a spus că a înțeles rapid mesajul dramei, explicând: „Te face să îți aduci aminte de evenimentele din copilărie și de inocența acesteia. Emoțiile transmise se vor simți diferit pentru fiecare persoană care vizionează serialul, dar în momentul în care îl veți viziona… Nu va exista o  încărcătură emoțională? În special, noi am mai încercat ceva nou prin această dramă muzicală.”

Actorul a mai vorbit despre personajul său, magicianul Rieul. Acesta a zis: „Din moment ce personajul Rieul are o personalitate fantastică, m-am gândit mult la modul în care ar trebui să exprim acest lucru și să îi pot prezenta tonul și manierele! Când interpretez un personaj, sunt genul care are multe dubii. Mă întreb constant dacă personajul meu ar trebui să fi jucat așa. Însă, nu am avut nicio bănuială legată de Rieul. Mă gândeam:  ‘E doar Rieul.‘ ”

Ji Chang Wook a continuat mai apoi să discute despre viața sa, spunând: „Când eram tânăr, tatăl meu a decedat. A fost o perioadă foarte grea pe care am petrecut-o alături de mama. Mi-a fost rușine pe atunci. După ce m-am gândit la asta, mi-am dat seama că sunt o persoană care se ascunde când trebuie să înfrunte o situație dificilă. Nu știu dacă fac acest lucru pentru că sunt descurajat sau nu sunt pregătit psihic să îndur asta. În schimb, îmi ascund și organizez sentimentele ca un fel de hipnoză, gândindu-mă la durere într-o notă pozitivă. Îmi spun că nu este o problemă definitorie în imaginea de ansamblu a vieții mele. Dacă depășesc asta cu bine, atunci totul va fi mai bine.”

Apoi, a împărtășit: „Cu toate acestea, după ce am ajuns la universitate, am început să beau și să discut cu alte persoane. Apoi, mi-am dat seama că nu sunt singurul care trece prin perioade dificile. Nu sunt cea mai jalnică persoană din lume. Mă uitam la alții și ziceam: ‘Wow, persoana aceea chiar a trecut printr-o situație grea!‘ ” Ji Chang Wook a continuat, spunând: „Pe măsură ce am realizat că toți oamenii trăiesc așa, am reușit să depășesc situația treptat. Am devenit capabil să-mi împărtășesc propria poveste. Dacă aș fi descoperit asta mai devreme, cel mai probabil eram altă persoană acum. Chiar cred că singurătatea și tristețea mea din copilărie m-au ajutat să evoluez. Acum, parcă nu mai este o amintire atât de nefericită.”

Choi Sung Eun a vorbit despre actorie din punctul ei de vedere: „În opinia mea, calea pe care trebuie să o urmez pentru a mă schimba ca persoană este aceeași cale cu aceea în care trebuie să îmbunătățesc modul meu de a interpreta.”

Apoi, a explicat: „De exemplu, este dificil pentru mine să mă deschid în fața celorlalți. Există momente în care îmi e greu să comunic. Aceste lucruri care țin de personalitatea mea pe care vreau să le îmbunătățesc, cu siguranța au legătură cu distragerea atenției mele în timp ce joc sau de la actorie în general. Deci, dacă ar fi să mă schimb treptat, vor exista câteva aspecte în ceea ce privește modul meu de a juca care vor fi rezolvate. Sau, pe măsură ce muncesc, mă voi schimba ca persoană și voi fi mai bună și fericită. Am multe gânduri de acest timp în ultima periodă!”

După ce a auzit grijile actriței, Ji Chang Wook a completat: „Pentru că sunt o persoană introvertită, am avut și eu astfel de gânduri. Cred că dacă aș fi o persoană care să știe cum să se deschidă și să abordeze alți oameni, modul în care joc ar fi mult mai bun și expresiv. În timp ce am jucat în tot felul de proiecte, personalitatea mea s-a schimbat. Pentru început, a trebuit să mă schimb pentru a fi confortabil pe platoul de filmare. Acum, omul Ji Chang Wook este înaintea actorului Ji Chang Wook. Actoria este doar meseria pe care o practic din dorință și pentru că îmi place nespus și e distractivă.”

Din cauza naturii emoționante pe care o are drama, dar și a legăturile puternice care se creează între personaje, cei doi actori au discutat despre faptul că Eun Sung a plâns în ultima zi de filmări. Ji Chang Wook a spus că, deși plânge des, de această dată nu a fost cazul. Actorul – „Când mă gândesc la felul în care va trăi Rieul după terminarea serialului, cred că acesta este cineva care vede lumea cu ochi inocenți. Dacă ești inocent, e ușor să fi rănit, fără un motiv anume. Sper ca Rieul să trăiască fără să fie rănit.”

Choi Sung Eun a adăugat: „Rieul este cineva pentru care Yoon Ai va fi veșnic recunoscătoare. Mi-a permis să realizez mult mai multe decât atât. Sper că acest copil va trăi mult și nu va renunța la visurile ei. Desigur, va continua să se confrunte cu multe greutăți. Ori de câte ori se va întâmpla asta, sper că nu va ceda în fața realității”.

 

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s