Ahn Hyo Seop a topit internetul cu noile fotografii ale pictorialului Calvin Klein

Reacție nucleară! Ahn Hyo Seop a realizat un pictorial pentru ediția din luna mai al revistei Dazed !

După povestea incredibilă pe care a prezentat-o ca personajul Kang Tae Moo din K-drama hit „A Business Proposal”, publicul a rămas în minte cu imaginea CEO-ului sofisticat, suav și cu o aură de netăgăduit care i-a obsedat pe toți.

Ei bine, se pare că Ahn Hyo Seop le-a arătat din nou internauților o altă latură pentru el. Actorul urmează să apară în ediția din mai a revistei Dazed, iar publicația a lansat imagini cu actorul îmbrăcat în Calvin Klein și nu există nicio îndoială că este AF sexy.

Ei bine, se pare că Ahn Hyo Seop le-a arătat din nou internauților o altă latură a sa. Actorul urmează să apară în ediția din mai a revistei Dazed, iar publicația a lansat imagini cu actorul îmbrăcat în Calvin Klein și nu există nicio îndoială că este  sexy AF.

În imagini, Ahn Hyo Seop are o imagine mult mai masculină îmbrăcat blugii Calvin Klein albaștri. De-a lungul editorialului, Ahn Hyo Seop și-a prezentat diferite laturi, expunând și puțină piele, dar și puțin din lenjeria intimă a brandului CK.

Fără îndoială, proporțiile sale sunt perfecte, dar nu e ceva ciudat, având în vedere și înălțimea sa impresionantă – 1,87 m!

Vă lăsăm pozele dezvăluite, ca să îl admirați si voi.

 

Evident că internauții au luat-o razna după ce au văzut pozele:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s