PSY și Suga din BTS sunt cowboy pe platourile de filmare ale videoclipului „That That” + altele

„M-am dândit doar să scriu piesa…” (Suga)

PSY este gata să ridice industria la  frenezie cu Suga de la BTS. Megastarul a încărcat imagini de pe platourile de filmare și un videoclip muzical teaser pentru „That That” pe contul personal de socializare pe 28 aprilie.

Psy și Suga purtau ambii costume de cowboy la filmări.  Cele două vedete au dansat cu dansatorii lor, arătând ca protagonistii principali într-un film de cowboy din Vestul Sălbatic american.

Suga a lucrat la piesă compunând-o și producând-o împreună cu PSY. Într-un interviu referitor la piesă, Suga a spus: „M-m gândit doar să scriu piesa. Habar nu aveam că voi dansa alături de PSY”.

PSY a mai comentat: „Suga a făcut pași mici la început. A început prin a produce melodia, apoi a continuat să apară în ea, apoi a început să danseze și în cele din urmă a apărut în videoclipul muzical”.

„That That” a fost produs atât de Suga, cât și de PSY. Cei doi au compus și produs întreaga piesă. Beat-ul extrem de captivant, împreună cu vocile distinctive ale celor doi, sunt deja pe drumul spre un nou fenomen global!

Celelalte piese de pe noul album al lui PSY sunt „Celeb”, „You Move Me”, „Sleepless”, „Ganji”, „Now”, „Happier”, „Hello Monday”, „Every day”, „Forever”, „Dear Me”. .”

Celelalte melodii includ, de asemenea, colaborări cu alte celebrități de top, cum ar fi Sung Si Kyung, Heize, Jessi, Crush, Tablo, Suzy și multe altele.

Albumul este programat să fie lansat pe 29 aprilie, ora 18:00 (ora Coreei de Sud). El poate fi pre-comandat pe site-ul kpop.ro. Un spectacol exclusiv de revenire va avea loc pe Naver NOW, „#OUTNOW” pe 29 aprilie, la 21:00 (ora Coreei de Sud). Găsiți linkul show-ului de comeback aici.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s