Influencerul C_NEMATIC clarifică zvonurile și îi cere scuze lui Chanyeol din EXO

Update: Influencer C_NEMATIC Clarifies Rumor And Apologizes To EXO’s Chanyeol For Causing HarmJang Si Nae/ C_NEMATIC clarifică acuzațiile false aduse lui Chanyeol în urma afirmațiilor sale de la show-ul Channel S .

Pe 28 aprilie, influencerul a publicat o postare pe Instagram în care clarifică zvonurile și și-a cerut scuze pentru răul provocat de poveste. Ea a scris:

Cred că mulți oameni au experimentat o situație confuză, așa că vreau mai întâi să-mi cer scuze. Postez această explicație pentru a rezolva măcar puțin neînțelegerea.

În primul rând, nu am menționat niciodată numele real al [idolului] în locuri private sau publice și, chiar dacă se află vinovatul, nu am intenția de a dezvălui [numele] în viitor.

Pe YouTube, am făcut videoclipul pe baza a ceea ce am văzut și simțit din perspectiva mea despre cine ar putea fi figura din videoclip. Totuși, comentariile speculative postate după vizionarea videoclipului și povestea pe care am menționat-o la difuzare despre faptul că am fost amenințată la volan au început să devină subiectul articolelor provocatoare, iar zvonul întortocheat a devenit cunoscut drept adevărul dezvăluit, așa că cred că și asta este regretabil.

Am fost și eu o victimă a vehiculului cu condus periculos, dar vreau să folosesc acest spațiu pentru a-mi cere scuze persoanei care a suferit prejudicii prin comentarii speculative. Nu vreau să fac rău unei alte [persoane] din nou din speculații fără temei, așa că voi șterge videoclipul și toate postările aferente din feed-ul meu.

Încă o dată, vreau să le cer scuze persoanelor care au experimentat disconfort din cauza neînțelegerii și voi munci mai mult pentru a comunica mai sincer pe viitor.

Vă mulțumesc că ați citit această postare lungă.

Jang Si Nae a apărut anterior într-un episod dintr-o emisiune Channel S și a vorbit despre un incident în care ea a fost victima unui idol care conducea neglijent și care a insultat-o. În urma postării, mulți au speculat că era vorba despre membrul EXO, Chanyeol. Agenția idolului a dat o declarație în care respinge acuzațiile, dar postarea lui Jang Si Nae este binevenită pentru a limpezi situația.

 

Surse: Dispatch, Soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s