Junho le-a cumpărat pizza angajaților de la fostul său loc de muncă

[SBS Star] 2PM JUNHO Buys Pizza to the Workers at the Facility Where He Served His Duty

Junho din 2PM nu și-a uitat colegii de muncă din timpul serviciului militar obligatoriu. Idolul a lucrat la un centru pentru persoanele cu dizabilități.

Recent, o postare despre Junho a fost încărcată pe o comunitate online populară. Autoarea a declarat că mătușa ei lucrează la o unitate pentru persoane cu dizabilități, unde Junho și-a servit serviciul militar alternativ aproape doi ani.

Ea a explicat că a vrut să încarce această postare imediat după ce el și-a încheiat serviciul militar alternativ, în martie 2021, dar nu era sigură dacă este în regulă să posteze așa ceva online, așa că a decis să nu o facă atunci.

Dar, deoarece mătușa ei și alți lucrători ai unității au primit recent un cadou atât de grijuliu de la Junho, ea a luat în sfârșit decizia să încarce postarea.

Pe 20 aprilie a fost „Ziua Națională a Persoanelor cu Dizabilități”, iar în această zi, Junho a făcut cadou pizza întregii unități. El a cumpărat 10 pizza, fiecare în stiluri și cu toppinguri diferite, pentru cei 16 de lucrători de acolo.

Chiar dacă a trecut peste un an de când și-a încheiat serviciul militar obligatoriu și are o viață agitată, Junho și-a amintit totuși de „Ziua Națională a Persoanelor cu Dizabilități” și de oamenii care au lucrat mult pentru persoanele cu dizabilități în acea zi.

Cea care a încărcat postare a împărtășit faptul că mătușa ei i-a spus despre marele efort pe care l-a depus Junho în munca sa în timp ce își îndeplinea serviciul obligatoriu. Aceasta  a spus că vedeta a făcut orice, chiar și  munci grele, fără să se plângă o singură dată și că a continuat treaba bună din prima zi până în ultima zi.

De asemenea, el nu și-a folosit în exces zilele libere și concediile medicale și a donat o dubă nou-nouță pentru ca utilizatorii facilității să lucreze cu ușurință în activități externe.

Se spune că duba l-a costat pe Junho în jur de 30 de milioane de woni (aproximativ 25.000 de dolari), conform rapoartelor care au fost făcute la acea vreme.

Ea a încheiat postarea afirmând că își dorește ca el să reușească în continuare în carieră, pentru că o merită.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s