Bang Si Hyuk a primit o diplomă de doctorat onorifică din partea Universității Naționale din Seul

„Tatăl BTS” Bang Si Hyuk, în vârstă de 51 de ani, a primit joi un doctorat onorific în afaceri de la Universitatea Națională din Seul (SNU), potrivit HYBE.

Bang Si Hyuk este prima personalitate din industria divertismentuui care a primit titlul de onoare de la SNU ca recunoaștere a contribuțiilor speciale la dezvoltarea academică sau îmbunătățirea culturii.

Choi Hae-cheon, vicepreședintele SNU pentru cercetare și decan al școlii postuniversitare, l-a creditat pe Bang Si Hyuk în timpul ceremoniei de la SNU din districtul Gwanak, sudul Seulului, pentru răspândirea culturii coreene pe tot globul și pentru că „a exercitat o bună influență în toate părțile lumii” prin activități culturale, trecând „dincolo de rasă și generație”.

SNU intenționează să creeze un centru cultural pentru a sprijini activitățile de artă, în speranța de a contribui la apariția mai multor figuri precum Bang, a spus decanul.

SNU acordă diplome de doctorat onorific persoanelor care au adus contribuții deosebite la dezvoltarea academică sau la îmbunătățirea patrimoniului cultural al omenirii.

Bang Si Hyuk a absolvit SNU, una dintre cele mai prestigioase universități din Coreea de Sud, în 1997 și a fondat compania gigantică de divertisment HYBE, cunoscută anterior ca Big Hit Entertainment, în 2005.

 

Sursa 1

Sursa 2 : Korean Herald

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s