Park Bo Young a mărturisit că se ascunde în toaletă pentru a asculta reacțiile publicului

 

Sursa[SBS Star] Park Bo Young Says She Hides in the Restroom to Listen to the Audience Reviewing Her Movies

Park Bo Young vrea să știe la cald ce părere au avut spectatorii despre filmele ei. Așa că se ascunde în toaleta de la cinema și ascultă conversațiile publicului.

Pe 27 aprilie, Park Bo Young a fost invitată la emisiunea de televiziune de la tvN „You Quiz on the Block”.

În timpul discuției, Park Bo Young a dezvăluit cât de greu este pentru ea să obțină răspunsuri sincere despre filmele ei de la prietenii ei actori/actrițe: „La o avanpremieră VIP, de obicei îmi invit prietenii care lucrează în aceeași industrie ca mine. Când le cer recenzia lor, de obicei îmi spun: „A fost bine. Mi-a plăcut. !”

Ea a continuat: „Deoarece am simțit că nu sunt sinceri cu mine, întotdeauna îi întreb: „Serios, totuși, este chiar bine?”, „Fii sincer cu mine”, „Spune-mi sincer”. Lee Kwang Soo și cu mine ne spunem mereu asta unul altuia, de fapt.”

â

În ciuda încercărilor sale, Park Bo Young a spus că nu a reușit să obțină răspunsuri sincere de la oamenii din jurul ei, așa că a găsit o altă modalitate de a obține opinia publicului. Actrița a spus: „Ceea ce am făcut a fost să iau un bilet la filme și să stau chiar în spate. În loc să mă concentrez pe film, am urmărit răspunsul publicului la fiecare scenă. Îmi place să îmi dau seama ce scene le consideră amuzante. ” Ea a continuat: „Când se termină filmul, merg încet spre ieșirea printre lume. În timp ce merg, le ascult cu atenție cuvintele. Dar există un loc mai bun de unde să pot obține părerea lor sinceră și este toaletă.”

Ea a reluat râzând: „Mă ascund în toaletă și aș asculta ce spun oamenii despre filmele mele acolo. Este într-adevăr cel mai bun loc pentru asta. Ei tind să critice aspru și în toaletă”.

Apoi, Park Bo Young a vorbit despre această ocazie când a auzit o femeie criticându-i actoria în timp ce se spăla pe mâini chiar lângă ea. Park Bo Young a spus: „Ea a spus: „Nu a fost foarte bună în asta, nu-i așa?” După ce am auzit asta, m-am tot gândit în sinea mea: „M-am comportat atât de rău? Chiar am făcut o treabă proastă?””. Ea a adăugat: „Dar fac asta de fiecare dată când iese filmul meu. Vreau răspunsuri reale și sincere ale publicului, știi.”

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s