Seo Ye Ji promite cea mai rece răzbunare într-un poster frumos, dar înfricoșător pentru K-Drama „Eve”

Seo Ye Ji Promises The Coldest Revenge In Beautiful Yet Chilling Poster For Upcoming Drama “Eve”

K-Drama „Eve” a dezvăluit un poster cu actrița Seo Ye Ji.

„Eve” este o dramă romantică care tratează din interior povestea unui proces de divorț de 2 trilioane de woni (aproximativ 1,7 miliarde de dolari) al unui chaebol, care șochează întreaga țară. Povestea răzbunării fatale este despre o schemă  pregătită timp de 13 ani, pentru a elimina cei 0,1% de indivizi de top din Coreea.

Seo Ye Ji joacă rolul lui Lee Ra El, o tipă cu un tată genial și  o mamă frumoasă. După ce a experimentat moartea șocantă a tatălui ei la o vârstă fragedă, ea se transformă într-o femeie care este asemănată cu o „floare periculoasă” având un farmec fatal. Lee Ra El este, de asemenea, femeia aflată în centrul procesului de divorț incredibil de costisitor care intenționează să-l înlăture pe Kang Yoon Kyum (Park Byung Eun), CEO-ul LY Group și unul dintre principalii vinovați care i-au distrus familia.

Pe 28 aprilie, „Eve” a lansat un nou poster individual al lui Lee Ra El, care poartă o rochie neagră elegantă, creând imaginea unei lebede negre. Ea captivează cu o aură întunecată și o privire dură, fără nici măcar o urmă de căldură, în timp ce arde de dorința de răzbunare.

În plus, felul în care Lee Ra El zdrobește un trandafir roșu în mână lasă un impact vizual puternic asupra spectatorilor. Textul spune: „În cel mai tare moment, te voi doborî în cel mai rece mod.” Afișul arată cum va începe răzbunarea lui Lee Ra El în momentul în care confirmă dragostea lui Kang Yoon Kyum pentru ea.

„Eve” are premiera pe 25 mai.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s