Drama lui Ji Chang Wook oferă magie și aspecte vizuale superbe

Noua K-drama în care joacă Ji Chang Wook va încânta ochii spectatorilor!

În luna mai, vom fi onorați de noul proiect dramatic al lui Ji Chang Wook „The Sound of Magic”. Cu trio-ul vizual Ji Chang Wook, Choi Seung Eun și Hwang In Yeop, fotografiile de teaser și trailere ale seriei arată super promițătoare.

Aici, Ji Chang Wook se va transforma într-un magician cu un costum elegant, cu vestă și  pălărie, care seamănă cu personajul Kaito Kid – un hoț frumos din „Detective Conan”. Acest stil este foarte lăudat de fanii K-drame, iar părul lung al lui Ji Chang Wook arată, de asemenea, extrem de atractiv.

imaginile actriței Choi Sung Eun sunt, de asemenea, un subiect fierbinte. Jucând rolul unei liceene fără speranță și izolată, agresată până la punctul de a vrea să dispară, Sung Eun apare în trailer cu  momente dramatice onterpretate splendid, lăudate deja  de spectatorii care le-au văzut.

Pe de altă parte, Hwang In Yeop revine din nou ca al doilea lider masculin. În ciuda faptului că are 30 de ani, în „The Sound of Magic”, actorul se transformă în totalitate într-un  licean.

Aveți mai jos și teaserul video al K-dramei, lansat recent:

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s