Seo Ye Ji, apariție atractivă în fața lui Park Byung Eun în teaserul K-Dramei „Eve”

Watch: Seo Ye Ji Puts On An Alluring Performance As She Plots Revenge On Park Byung Eun In “Eve” Teaser

K-Drama „Eve” lansează un teaser video periculos de seducător al unei răzbunări perfide!
„Eve” este o dramă romantică despre povestea unui proces de divorț în valoare de 2 trilioane de woni (aproximativ 1,7 miliarde de dolari) al unui chaebol, care șochează țara. Povestea răzbunării fatale începe cu un complot  pregătit 13 ani pentru a elimina  persoane din topul celor 0,1% super potenți din Coreea. Din  distribuția dramei fac parte Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Yoo Sun, Lee Sang Yeob și alții.

Seo Ye Ji joacă rolul Lee Ra El, o femeie care este asemănată cu o „floare periculoasă” cu un farmec fatal după ce a experimentat moartea șocantă a tatălui ei la o vârstă fragedă. Lee Ra El este, de asemenea, femeia aflată în centrul procesului de divorț incredibil de costisitor care intenționează să-l înlăture pe Kang Yoon Kyum (Park Byung Eun), CEO-ul LY Group și unul dintre principalii vinovați ai distrugerii familiei sale.

Noul teaser captivează de la început, deoarece se deschide cu o melodie tensionată, împreună cu interpretarea atrăgătoare de tango a lui Lee Ra El. Lee Ra El se apropie seducător de Kang Yoon Kyum, stecurându-și mâna peste vârfurile degetelor lui. Kang Yoon Kyum îi răspunde cu o privire precaută, în timp ce Lee Ra El zîmbește ușor perfid. În timp ce trece pe lângă el, Lee Ra El zâmbește plin de semnificație, făcând ca atmosfera să fie una rigidă și de teamă.

În cele din urmă, Lee Ra El povestește: „În cel mai tare moment, te voi doborî în cel mai rece mod”, în timp ce continuă o evoluție de tango uluitoare . Privirea ei rece și înverșunată de la final prevestește răzbunarea care urmează.

„Eve” are premiera pe 25 mai.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s