RM din trupa BTS primește un cadou de ediție limitată din partea companiei Tiffany & Co.

Prețul cadoului demonstrează în sine influența lui RM!

Când vine vorba de BTS, trupei i-a crescut popularitatea la nivel mondial în ultimii ani. Totuși, se pare că nu doar internauții s-au îndrăgostit de băieți, ci și marile companii. Fie că este vorba de Samsung, McDonald’s, Coway sau Hyundai, toată lumea vrea să interacționeze în vreun fel cu BTS. Se pare că una dintre marile companii a pus ochii pe liderul trupei, RM, datorită pasiunii sale pentru artă.

Nu este un secret faptul că RM iubește arta, nu doar că acesta se bucură de timpul liber vizitând muzee sau galerii de artă, dar și pentru că contul său de Instagram este plin de piese de artă uimitoare și sculpturi.

Pe data de 28 aprilie, RM și-a surprins fanii când a postat pe Instagram o poză cu o cutie albastră, dar nu era orice fel de albastru… era cunoscutul „1873 albastru Tiffany & Co.”, care a fost numit după anul în care compania a fost fondată.

În poză se află o frumoasă minge albastră de baschet cu logoul companiei și cuvântul „Wilson” inscripționat în relief. De asemenea, în cutie se mai afla un bilet drăguț cu mesajul: „RM- ceva mic dar special să-ți lumineze ziua. Te rog să te bucuri de Tiffany & Co x Arsham Studio x Wilson basketball. Prietenii tăi de la Tiffany & Co Alice.”

Mingea în sine este un cadou foarte special, întrucât este o ediție limitată a companiei. Conform website-ului, mingea a fost creată pentru celebrarea celui de-al 71-lea Weekend NBA All-Star și a fost o colaborare cu Cleveland Cavaliers și artistul Daniel Arsham.

Chiar dacă pare doar o minge de baschet, obiectul este extrem de prețios, prețul original fiind de 575 de dolari americani (apx 2.708,19 de lei).

Artistul care a contribuit la crearea produsului este cu siguranță tipul de persoană cu care RM s-ar bucura să-și petreacă timpul. Contul său de Instagram este de asemenea în sine o galerie de artă, fiind umplut cu picturi și sculpturi.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s