Sung Hoon și Hong Ji Yoon au un mariaj tensionat în K-Drama “Woori The Virgin”

Sung Hoon And Hong Ji Yoon Are A Married Couple On Tense Terms In New Drama “Woori The Virgin”

Remake-ul coreean al lui „Jane The Virgin” de la postului SBS, intitulat “Woori the Virgin”, a publicat noi instantanee cu Sung Hoon și Hong Ji Yoon!

“Woori The Virgin” este despre o femeie pe nume Oh Woo Ri (Im Soo Hyang), care își păstrează viginitatea înainte de căsătorie, dar rămâne însărcinată după ce are loc un accident în timpul unui control medical. Este un remake coreean al comediei romantice americane Jane the Virgin”, care se bazează pe o telenovela venezueleană.

Sung Hoon îl interpretează pe Raphael, CEO-ul unei mari companii, iar Hong Ji Yoon joacă rolul lui Lee Ma Ri, soția lui care este  o persoană complet falsă și foarte frumoasă. Lee Ma Ri l-a vizat în mod intenționat pe Raphael pentru a se căsători cu el și va face tot ce este trebuie pentru a-l ține lângă ea, în ciuda hotărârii lui de a divorța de ea.

Fotografiile recent lansate previzualizează viața turbulentă a lui Raphael și Lee Ma Ri. Cei doi sunt înconjurați de o atmosferă rece, iar expresiile lor sunt ferme, fiecare având propriile lor idei, fiind clar că nu se înțeleg deloc. 

Echipa de producție a explicat: „În dramă, Raphael și Lee Ma Ri sunt asemănători unul cu celălalt pentru că par strălucitori și perfecți, dar amândoi au trăit cu răni adânci și lipsă de [dragoste] încă din copilărie. Sung Hoon și Hong Ji Yoon au avut o mulțime de discuții pentru a-și exprima perfect personajele tridimensionale. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare cum vor exprima cei doi actori povestea tulbure care va avea loc la începutul serialului.”

“Woori The Virgin” are premiera pe 9 mai. Îl veți urmări?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s