Jinyoung din GOT7 și Kim Go Eun devin romantici în posterul “Yumi’s Cells 2” !

GOT7’s Jinyoung Makes Kim Go Eun’s Heart Skip A Beat In Romantic “Yumi’s Cells 2” Poster

Întorsătură de situație în posterul sezonului 2 din K-drama “Yumi’s Cells”! Vor deveni Jinyoung din GOT7 și Kim Go Eun iubiți?

Bazat pe popularul webtoon cu același nume, “Yumi’s Cells” spune povestea unei angajate obișnuite de birou pe nume Yumi – din punctul de vedere al numeroaselor celule cerebrale din capul ei care îi controlează fiecare gând, sentiment și acțiune. Kim Go Eun joacă rolul principal al lui Yumi, o femeie obișnuită care se luptă să-și exprime sentimentele. Primul sezon din „Yumi’s Cells”, care a devenit prima K-dramă care a combinat vreodată acțiunea live și animația 3D, a fost difuzat în toamna anului 2021 și a primit multă dragoste din partea telespectatorilor.

În posterul proaspăt lansat pentru următorul sezon al dramei, Yumi se uită timidă la frumosul ei coleg Yoo Babi (interpretat de Jinyoung din GOT7) în timp ce acestsa îi mângâie cu tandrețe părul. Deși adorabilele celule animate ale lui Yumi nu pot fi văzute în afiș, legenda sugerează cum Babi îi face să se simtă spunând: „Celulele încep să reacționeze din nou”.

Schimbarea coafurii lui Yumi indică, de asemenea, cât de mult timp a trecut de la sfârșitul sezonului 1 – iar atmosfera romantică dintre foștii prieteni Yumi și Yoo Babi sugerează că s-ar putea să se fi schimbat destul de multe în această perioadă timp!

Producătorii din „Yumi’s Cells 2” au dezvăluit: „Yumi, care se va schimba și se va dezvolta prin muncă și o nouă iubire, își va începe povestea din nou. Vă rog, așteaptați cu nerăbdare cel de-al doilea capitol al lui Yumi, care vă va face să râdeți, să plângeți și să simțiți că inima voastră bate împreună cu celulele ei.”

“Yumi’s Cells 2” va avea premiera în luna iunie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s