5 k-drame, animeuri și filme recomandate de Jimin din BTS

De-a lungul anilor, trupa BTS  a dorit să fie mai aproape de fanii săi, așa că membrii au împărtășit câteva dintre serialelele și filmele lor favorite!

Iată care sunt 5 drame coreene, filme și animeuri pe care Jimin le-a ales ca fiind preferatele lui.

1) „Our Blues”

Recent, Jimin împreună cu prietenul său, cântărețul Ha Sung Woon, au compus melodia „With You” pentru k-drama „Our Blues”.

„Our Blues” este o dramă din anul 2022 care, deși are un format puțin diferit, acest serial urmărește povestea unor personaje ce trăiesc și lucrează pe insula Jeju. K-drama are ca actori principali pe Kim Woo Bin, Han Ji Min și mulți alții.

2) „The Notebook”

Fiecare dintre noi are un film pe care îl poate vedea de multe ori și totuși nu se satură de el. Pentru Jimin este filmul „The Notebook”, pe care l-a văzut de 7 ori!

„The Notebook”  este un film în genul romance din anul 2004 și este bazat pe un roman scris de Nicholas Sparks. Actorii principali sunt Ryan Gosling și Rachel McAdams.

3) „Sky Castle”

La fel ca Suga și RM, Jimin este un fan al serialului „Sky Castle”, o dramă din anii 2018-2019 în care acțiunea se axează pe familiile bogate, unde părinții fac orice pentru ca odraslele lor să fie pe primul loc în orice fac și pentru a aduce faimă numelui familiei.

4)  „Cold Eyes”

Dacă genul romance nu te atrage în niciun fel, atunci s-ar putea să-ți placă această dramă din 2013, în genul acțiune și thriller. „Cold Eyes” urmărește o echipă de detectivi dintr-o unitate specială ce combate crimele și trebuie să prindă o gașcă foarte periculoasă de criminali. Drama este un remake al filmului chinezesc din 2007, „Eye in the Sky.”

5)  „One Piece”

„One Piece” este o manga japoneză și o serie anime care îl are ca personaj principal pe Monkey D. Luffy, un băiat al cărui corp se transformă în elastic după ce mănâncă Fructul Diavolului. El și cu gașca lui pornesc într-o aventură pentru a găsi comoara lăsată de un pirat faimos, numit Gold Roger.

Odată, Jimin a primit de ziua lui de naștere o figurină cu un personaj din anime (Roronoa Zoro) și a fost foarte fericit.

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s