Drama “Pachinko” pregătește deja un al 2-lea sezon

“Pachinko” Confirmed To Return With Season 2

Vești bune pentru fanii serialului!

În data de 29 aprilie, „Apple TV+” a anunțat oficial, înainte de a fi difuzat episodul final din primul sezon al dramei „Pachinko”, că va urma sezonul 2 în viitorul apropiat.

Bazat pe unul dintre cele mai bine vândute romane, cu același nume, scrise de autoarea MIn Jin Lee, „Pachinko” este o serie ce prezintă mai multe generații, pe timpuri de război și pace, dragoste și separare, victorie și judecată, povestea întâmplându-se în țările: Coreea, Japonia și Statele Unite. Distribuția include actorii Youn Yuh Jung, Lee Min Ho, Kim Min Ah și alții.

Creatorul, scriitorul și producătorul executiv al serialului „Pachinko”, Soo Hugh, a remarcat: „Cuvintele nu pot exprima bucuria de a putea continua să redau povestea extraordinară a acestei familii. Sunt recunoscător echipei uimitoare de la studioul Apple și Media Res pentru că a crezut și sprijinit acest proiect, dar și fanilor noștri pasionați care ne-au încurajat. Este o onoare să pot continua să lucrez cu această distribuție și echipă magnifică.”

Ești încântat de apariția sezonului 2 din „Pachinko”? 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s