Yuna din ITZY postează un mesaj pentru persoanele îngrijorate de greutatea ei

Yuna ITZY gây sốc khi từng không quan tâm tới việc làm idol

Yuna din ITZY a atras atenția internauților după una dintre cele mai recente spectacole pe care le-a ținut. Fetele au urcat pe scenă pentru a cânta piesa „Twenty”, iar lumina puternică a scos în evidență talia subțire a Yunei. Fanii s-au arătat îngrijorați de sănătatea ei, în special pentru că îi puteau vedea cu ușurință coastele.

Artista a simțit nevoia de a clarifica situația, așa că a scris un mesaj pentru fani pe aplicația Bubble: „Mănânc bine, așa că vă rog să nu vă îngrijorați.” De asemenea, a vorbit cu fanii despre mâncare și le-a cerut să nu își facă griji cu privire la greutatea ei.

Un fan a făcut o captură de ecran la mesajele Yunei și a început o discuție pe o comunitate online: „Știu că este foarte slabă, dar nu înțeleg de ce trebuie să primească atât de multe comentarii răutăcioase care îi spun că arată dezgustător.

Coreenii au susținut postarea originară și au descurajat oamenii care o critică pe artistă: „Știm că mănâncă bine, deci nu m-am așteptat să fie prinsă într-o controversă cu privire la greutatea ei. Nici măcar fanii nu își fac griji, așa că de ce este treaba altora?”, „Yuna mănâncă bine, oamenii care nu o cunosc au impresia că e slabă pentru că se înfometează”, „Înainte de a debuta, Yuna a fost atletă, așa că are un metabolism puternic. De asemenea, dansează mult și mănâncă bine.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s