Acest idol a respins atât de multe cereri în căsătorie încât există un club pentru toți fanii respinși

Când vine vorba de cereri în căsătorie, de cele mai multe ori idolii kpop prind situația și le acceptă în mod dulce, ori le respind cu o reacție hazlie, ori le resping respectabil. Dar un idol primește mult prea multe cereri în căsătorie, și situația lui este un pic unică.

Hoyoung din VERIVERY este cunoscut pentru că respinge fiecare cerere în căsătorie pe care o primește, de aceea există un club în care fiecare fan respins devine automat un membru.

În episodul 559 al emisiunii „Weekly Idol”, unde membrii VERIVERY au apărut ca invitați, ei au fost întrebați să vorbească despre clubul „FRB”. Hoyoung a dezvăluit că numele clubului vine de la „fani respinși de Bae Hoyoung”. Yeonho a comentat: „Când fanii vin la evenimente și ne cer în căsătorie, de cele mai multe ori spunem „fie, hai să ne căsătorim”. Dar Hoyoung mereu spune „îmi pare rău, dar nu”.”

Kwanghee, unul din gazdele emisiunii, a început să râdă la această informație. Hoyoung a venit cu explicația: „Părinții mei mereu mi-au spus să abordez acest subiect foate serios.” Iar fanii, în loc să fie descurajați de răspunsurile lui, merg pe altă cale și au creat un club pentru fiecare fan respins.

Întrucât există până și un club pentru toți cei respinși, Eunhyuk nu a putut să nu întrebe: „Cât de multe persoane ai reușit să respingi?”, făcându-i pe toți să râdă. Dar chiar și știind ce reacție vor primi, fanii Verrer continuă să-l atace pe Hoyoung cu fiecare ocazie, el fiind membrul care primește cele mai multe propuneri. Să fie probabil din cauza răspunsului nechimbat sau de dorința de a deveni membru al acestui club unic?

sursa: koreaboo

Un gând despre „Acest idol a respins atât de multe cereri în căsătorie încât există un club pentru toți fanii respinși

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s