Kim Woo Bin a aflat că are cancer datorită lui Lee Byung Hun

Un reporter a dezvăluit cum Kim Woo Bin a fost diagnosticat devreme de cancer datorită seniorului său, Lee Byung Hun.

Într-o transmisie live din 27 aprilie, Lee Jin Ho, fost reporter de divertisment care și-a deschis canal de YouTube, a vorbit despre lupta lui Kim Woo Bin cu cancerul nazofaringian.

Potrivit lui Lee Jin Ho, Kim Woo Bin nu a fost examinat detaliat în mai 2017, în ciuda simptomelor de sângerare nazală, deoarece credea doar că are doar un program încărcat și că din acest motiv i-au apărut aceste sângerări.

Lee Jin Ho a dezvăluit că a doua zi după ce Kim Woo Bin a băut cu Lee Byung Hun a făcut pentru prima dată un control amănunțit. Lee Byung Hun l-a sfătuit pe Kim Woo Bin să meargă la medic când a văzut că tânărului coleg i-a curs sânge din nas la o petrecere. Și, ca rezultat, Kim Woo Bin a reușit să detecteze cancerul devreme.

Image

La acea vreme, sediul Sidus HQ, compania de management a lui Kim Woo Bin, a vorbit despre starea sa: „Din fericire, tratamentul a fost efectuat destul de devreme, așa că a început să i se administreze medicamente și radioterapie”.

Cancerul nazofaringian este un cancer care apare la nivelul nasului, gâtului și amigdalelor, iar când este detectat devreme, rata de supraviețuire este de aproximativ 70%. Când cancerul ajuge să facă metastaze la creier, poate provoca chiar paralizia nervilor cranieni, așa că tratamentul precoce este extrem de important.

Simptomele precoce tipice includ nod în gât, voce răgușită, nasul care curge amestecat cu sânge, pierderea auzului.

Kim Woo Bin a revenit recent după tratamentul cancerului în drama tvN „Our Blues”, cu o distribuție plină de stele, incluzând Lee Byung Hun, Cha Seung Won, Han Ji Min și iubita lui Shin Min Ah.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s