Moon Ga Young îl trece pe Yeo Jin Goo printr-o mulțime de emoții într-un nou teaser

Watch: Moon Ga Young Takes Yeo Jin Goo On A Rollercoaster Ride Of Emotion In New Teaser For “Link”

K-drama “Link” oferă un nou teaser despre chinurile emoționale  prin care trece personajul lui Yeo Jin Goo din cauza lui Moon Ga Young.

Un amestec unic de fantezie, romantism și mister, “Link” va spune povestea unui bărbat care începe brusc să simtă toate emoțiile trăite de o femeie necunoscută atunci când o „legătură” magică se redeschide după 18 ani.

Moon Ga Young va juca în dramă în rolul angajatei unui restaurant, Noh Da Hyun, care a avut ghinion atât în ​​dragoste, cât și în viață, în timp ce Yeo Jin Goo va juca în rolul lui Eun Gye Hoon, un șef bucătar a cărui viață de zi cu zi este dată peste cap când, în mod neașteptat. începe să treacă împreună cu această femeie prin toată bucuria, tristețea și durerea pe care le simte.

În noul teaser lansat pentru viitoarea dramă, Eun Gye Hoon se plânge: „De ce inima acestei femei se bate mereu și este anxioasă? Este atât de frustrant!” Clipul îl arată apoi pe Eun Gye Hoon care pleacă amuzant în bucătărie când Noh Da Hyun este fericită și izbucnește în lacrimi când ea face același lucru.

Pe măsură ce Eun Gye Hoon se implică în viața lui Noh Da Hyun și o alină atunci când are cea mai mare nevoie, Noh Da Hyun devine confuz în legătură cu motivațiile lui. Înfruntându-l, ea îl întreabă: „Dacă nu ești doar prietenos sau înțelegător și nu ai sentimente pentru mine, atunci ce naiba este?”

Între timp, Eun Gye Hoon avertizează: „Chiar dacă sunt drăguț cu tine, nu nu începi niciodată să mă placi, orice ar fi”.

“Link” are premiera pe 6 mai.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s