Seol In Ah a explicat de ce doarme la hotel cel puțin o dată pe săptămână

Actrița din K-drama hit „Business Proposal Seol In Ah a entuziasmat fanii când a apărut în noul episod din emisiunea „I Live Alone”.

În noul episod din „I Live Alone” de la MBC, difuzat pe 29 aprilie, Seol In Ah a împărtășit telespectatorilor ceea ce face în zilele ei libere. Ea a dezvăluit că au trecut doar doi ani de când s-a mutat singură.

Actrița și-a început ziua filmării trezindu-se într-un hotel din Yangpyeong, Gyeonggi-do. S-a trezit dimineața și și-a început ziua pulverizându-și spray de hidratare pe față. Seol In Ah a mărturisit: „Nu mă spăl pe față dimineața”.

Kian84 a făcut pe toată lumea să râdă întrebând: „Atunci te speli pe față o dată la câteva zile?” Seol In Ah a răspuns: „Nu, mă spăl întotdeauna seara”. Seol In Ah s-a dus apoi la baie să se spele pe dinți și să-și curețe ochii.

În acest episod, Seol In Ah a împărtășit de ce stă la un hotel cel puțin o dată pe săptămână și a explicat: „Pentru mine este aproape ca acasă. Așa că stau la un hotel cel puțin o dată pe săptămână”. Ea a explicat că s-a obișnuit să stea la hoteluri când a trebuit să stea departe de casă când filma, așa că și-a luat obiceiul de a sta la hoteluri cel puțin o dată pe săptămână.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s