Apelul lui Han Seo Hee a fost respins

Han Seo Hee rămâne la închisoare cu aceeași sentință!

Han Seo Hee a fost acuzată că afumat marijuana și a fost condamnată la trei ani de închisoare și patru ani perioadă de probațiune în septembrie 2017. Cu toate acestea, în timpul perioadei de probațiune, testul ei de urină, care a fost efectuat la un control neanunțat de către autorități, a rezultat pozitiv pentru droguri psihotrope, cum ar fi metamfetamina și amfetaminele, Han Seo Hee a fost reținută la biroul de probațiune. Han Seo Hee a susținut că a existat o eroare la testul de urină și a fost eliberată după ce testul ei de păr de la Serviciul Național de Medicină Legală a ieșit negativ.

Ulterior, ancheta acuzării a eliberat-o de anumite acuzații și a fost acuzată din nou pentru administrarea de metamfetamină în iunie 2020. Han Seo Hee a negat rechizitoriul, susținând că nu a folosit metamfetamină în primul și al doilea proces.

Prima instanță de judecată a condamnat-o pe Han Seo Hee la un an și jumătate de închisoare cu executare imediată, ceea ce este mai mare decât pedeapsa de un an de închisoare cerută de acuzare, iar Han Seo Hee a fost imediat arestată în instanță. La acel moment, Han Seo Hee a stârnit controverse înjurând judecătorul în instanță, spunând: „Oh, XX, pe bune”.

한서희, 집행유예 기간 중 마약…징역 1년 6월 실형 (종합)

După primul proces, Han Seo Hee a făcut apel la clemență trimițând o scrisoare de scuze pentru înjurăturile ei spuse în instanță.

A doua instanță a spus: „Dacă ne uităm la dovezile conform cărora instanța inferioară a respins refuzul acuzațiilor de către inculpată, hotărârea instanței inferioare pare rezonabilă”, adăugând: „Am considerat că inculpata a comis din nou o infracțiune în timpul perioadei de probațiune. și nu a recunoscut faptele și nu a reflectat deloc asupra lor.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s