Youtube și vizualizări: videoclipul oficial al melodiei „How You Like That” de BLACKPINK a fost detronat de propria coregrafie!

Un lucru nemaiîntâlnit în kpop – singura coregrafie ce are peste un miliard de vizualizări are acum mai multe decât videoclipul oficial!

BLACKPINK a lansat videoclipul melodiei „How You Like That” pe 26 iunie 2020, și în 24 de ore au fost adunate 86,3 milioane de vizualizări, doborând imediat 3 recorduri Guinness. La moment, videoclipul are peste un miliard de vizualizări, iar melodia a devenit una din cele mai populare de la trupa de fete.

Coregrafia acestei melodii a primit o atenție sporită din partea publicului, iar în nici doi ani a ajuns cea mai vizionată coregrafie din toată istoria kpop, cu peste un miliard de vizualizări. Ce e și mai ironic, este că recent acest videoclip tocmai a detronat pe cel oficial la capitolul vizualizări!

Aceste trei comentarii, luate de pe YouTube, explică perfect ironia ce tocmai s-a întâmplat:

  1. YG… nu te mai obosi să faci videoclipuri oficiale, doar lansează coregrafii
  2. Imaginează-ți să investești toți banii ăia să faci videoclipul, doar ca fanii să se uite la fetele din BLACKPINK dansând pe un fundal roz.
  3. Videoclipul oficial ia doar 3 milioane de vizualizări pe săptămână… pe când coregrafia ia aproape opt milioane… ironic

sursa: kbizoom

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s